Мова сайту:

Що шукають користувачі:

CексФітнесСтосункиСтильАвто

Хоча в нас зовсім не прийнято вирішувати проблеми стосунків за допомогою психолога, у деяких випадках інакше не можна

Багато людей помилково вважають, що можуть розібратися зі своїми проблемами самостійно, але в'язнуть у них і поринають в депресію дедалі більше.

Є ситуації коли окрім психолога ніхто й не зможе допомогти і в такому разі краще відкинути сором та гордість, знайти фахівця, котрий розмовою поставить усе на місця.

Якщо ситуація здається безвихідною

Як говорили свого часу багато героїв книг і кіно, виходу немає тільки з труни, і те, деякі навіть з цим справлялися. Якщо віра у вирішення питання згасла, психолог зможе направити та підштовхнути до правильного рішення. Також фахівець зможе надати підтримку, яка така тобі потрібна.

Якщо потрібно налагодити стосунки

Постійні сварки чи зриви показують, що стосунки не в порядку, і варто замислитися над тим, як їх налагодити. Психолог знайде причину розладу і направить на вихід із негативної ситуації, що склалася.

Семейные проблемы? Психолог - неплохой выход

Семейные проблемы? Психолог - неплохой выход

YouTube

Якщо є залежність від чогось

Нестримна потяг до алкоголю, ігор, сексу, наркотиків або надто гострим відчуттям - завжди має психологічні причини. Якщо із залежністю самостійно впоратися не виходить , психолог зможе з'ясувати першопричину недуги і допоможе її позбутися.

Є невдоволення життям

Робота не влаштовує, любові в житті не вистачає, є проблеми у відносинах, і в цілому життя здається не таким уже й радісним. Це перший дзвінок, через який варто звернутися до психолога.

Фахівець допоможе розібратися у причинах невдоволення життям та підказати причини такого дисбалансу у стосунках.

Якщо потрібно розібратися у собі

Для того, щоб усвідомити власні потреби та бажання, іноді потрібно вчитися. Заплутавшись, краще звернутися до того, хто знайде оптимальний шлях вирішення проблем та набути душевної гармонії.

Це цікаво

x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK