Мова сайту:

Що шукають користувачі:

CексФітнесСтосункиСтильАвто

Скільки ти готовий віддати за пару люксових навушників відомого французького бренду? Впевнені: точно не стільки, скільки хочуть за новенькі Focal Utopia

Focal Utopia — останнє доповнення до лінійки флагманських навушників компанії, що дебютувала у 2016 році та була оновлена за рахунок нової упаковки і аксесуарів у 2020 році.

Оновлюй - не оновлюй, але треба йти далі. Тому 2022-го французи вирішили поставити свою продукцію в один ряд з Rolex'ами та іншими предметами розкоші. Так і з'явилася модель, про яку сьогодні ми розповідаємо.

Усі попередні навушники Focal у колах аудіофілів здебільшого отримали позитивні відгуки. Знаючи це, французи вирішили зібрати всі найкращі компоненти та об'єднати їх у новеньких Utopia.

Читайте також: Навушники для бігу: що вибрати

focal.com

Сильні сторони Focal Utopia

Не можемо не звернути увагу на дизайн. Зовнішнє оздоблення - у вигляді сот, красиво виглядає і червоне коло по центру. Новинка не позбавлена аудіо-інновації: динаміки з куполом із берилію відкритого типу унікальної М-подібної форми.

«Ми хотіли створити не лише гарні навушники, а й модель, що відрізняється вражаюче реальним звучанням, точним та динамічним», – заявляють маркетологи бренду. Інженери теж не мовчать: «Новинка оснащена мідними та алюмінієвими звуковими котушками – для більшої надійності та легкої конструкції».

Читайте також: Як вибрати навушники: 6 порад

focal.com

Особливості

Шкіряне оголов'я та амбушюри зроблені зі шкіри ягняти, що надає Focal Utopia легкий присмак «люксовості» та комфорту. Упаковка — зі штучної шкіри, мета, що переслідується — для зручності розпакування.

Про всяк випадок навушники також оснащені термоформованим футляром для захищеності під час транспортування та двома високоякісними кабелями з конекторами типу Lemo.

focal.com

Ціна Focal Utopia

$5000. Дайте дві пари.

Це цікаво

x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK