Мова сайту:

Що шукають користувачі:

CексФітнесСтосункиСтильАвто

Ефектна новинка від всесвітньо відомих виробників байків та спорткарів

Італійський виробник люксових спорт-карів і «центр стилю» (Centro Stile Ducati), що не потребує представлення, об'єдналися заради того, щоб побудувати Ducati Streetfighter V4 Lamborghini - суперпотужний мотоцикл, який ввібрав у себе дух Huracan Super Trofeo Omologata (STO).

Ducati

· Lamborghini Huracan Super Trofeo Omologata - "дорожня" версія Lamborghini GT3 EVO, переможця гонки "24 години Дайтон".

Ducati

Наприклад, задній бризковик змодельований і побудований в стилі покращуючого повітряний потік кофанго від Huracan STO - поєднання італійських слів капот і крило . Канавки, розташовані на днищі, бічних кришках і хвості, формою нагадують повітрозабірники охолодження, гальм і капота Huracn STO. Кожна зі згаданих деталей виготовлена з карбону та текстурована, щоб виглядати та відчуватися як корпус Super Trofeo. Навіть сідло, і то змоделювали у відповідність спортивним сидінням Omologata .

Читайте також: Мото-принади: 10 крутих кастомних байків

Ducati

Мотор

Серце Ducati Streetfighter V4 - те ж, що і у флагмана бренду - Panigale V4 S - 203-сильний 1103-кубовий чотирициліндровий Desmosedici Stradale, створений для змагань на MotoGP (Grand Prix motorcycle racing) , мотоциклетний еквівалент Форму-1 .

Ducati

Колірна спадщина

Ducati Streetfighter Lamborghini будуть випущені в лівреях Verde Citrea та Arancio Dac – одній із комбінацій зеленого кольору Huracan STO. Крила та гальмівні супорти Brembo також пофарбовані в колір Arancio Dac. Останній – із контрастним чорним логотипом.

Читайте також: 7 переваг подорожі на мотоциклі

Ducati

Limited Edition

Новинок буде випущено лише 630 екземплярів. Власникам Huracan STO дозволено замовити спеціальну серію, що точно відповідає кольору їх автомобіля. Але загальний тираж таких замовлень обмежений у кількості 63 одиниці (Speciale Clienti). Примітно: це число - посилання на дату заснування Lamborghini, 1963 року.

Ducati

Ціна

$68 тисяч за звичайну версію і $83 тисячі - за "Speciale Clienti". Постачання Ducati Streetfighter V4 Lamborghini розпочнеться у травні 2023 року.

Це цікаво

x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK