Мова сайту:

Що шукають користувачі:

CексФітнесСтосункиСтильАвто

Якщо у вас є мотоцикл, але ви все ніяк не наважуєтеся на далеку поїздку містами, а може навіть країнами, тоді ці рекомендації для вас

Сьогодні види туризму дуже різноманітні. Люди подорожують літаком, автостопом, пішки, поїздом, навіть велосипедом. Найпоширенішими видами подорожей є автобусні тури і круїзи на лайнерах. Але одним із незвичних і водночас цікавим, захоплюючим видом туризму є подорож на мотоциклах.

Ми зібрали для вас 7 плюсів туристичних поїздок на мотоциклі, які допоможуть надати перевагу цьому виду відпочинку, якщо у вас ще є щодо нього якісь сумніви.

1. Почуття єднання з природою

Подорож на мотоциклі завжди викликає лише позитивні емоції, адже ви можете сповна насолодитися красою навколишнього світу. Це можливість відчути себе зовсім іншою людиною, вільною та незалежною(!). За кермом автомобіля неможливо отримати подібні почуття, оскільки автомобіліст сприймає навколишній світ з вікон свого авто.

Читайте також: Сексуальные байкерши: Ким Кардашьян, Наоми Кэмпбелл и Шер в фотосессии для CR Fashion Book

2. Доступність

Мотоцикли, як правило, набагато доступніші, ніж легкові автомобілі або мікроавтобуси, як з точки зору покупки, страхування, обслуговування та ремонту.

Щодо матеріальної вигоди від подорожі, то тут на перший план виходить витрата палива, адже на 100 кілометрів шляху достатньо 4,5-7,5 літрів, залежно від класу байка та об'єму двигуна.

3. Простота обслуговування

У порівнянні з автомобілями та іншими чотириколісними транспортними засобами мотоцикли набагато простіше в обслуговуванні. Наприклад, така звичайна процедура, як заміна оливи, на мотоциклі набагато простіше. Та й запчастини найчастіше дістати легше.

4. Легко паркувати

Мотоцикл легше припаркувати. З його паркуванням пов'язано менше аварій, ніж із автомобілем. Також безпечніше виїжджати з місця для паркування, тому що огляд краще, ніж у чотириколісних транспортних засобів.

5. Зручний при пересуванні у місті

На двоколісному залізному коні легше долаються корки, оскільки вони більш маневрені. Додатковий плюс - відсутність потреби в паркувальному місці. Черга на пором або перетин кордону на байку також проходить набагато швидше.

Читайте також: Сексуальные байкерши: Ким Кардашьян, Наоми Кэмпбелл и Шер в фотосессии для CR Fashion Book

6. Це круто!

Не хочемо здатися поверхневими, але скажемо, що мотоцикли набагато крутіше за решту транспортних засобів. Вони мають щось особливе! Вони вже давно асоціюються із суворим індивідуалізмом та особистою свободою. Жодний інший дорожній транспортний засіб не має такого іміджу чи репутації.

7. Це весело!

І останнє, але не менш важливе: мотоцикли це весело. У той час як керування автомобілем - це, по суті, просто практичний спосіб дістатися з пункту А в пункт Б, мотоцикл подарує вам приплив адреналіну. Мчати дорогою, нахилятися в повороти і зазнавати перевантажень — ось основна причина, через яку люди люблять їздити на них.

Не забуваймо, що в нашій рубриці Авто ви знайдете багато корисної інформації. А зараз ловіть Десятку самих чоловічих мотоциклів

 

 

Це цікаво

x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK