Мова сайту:

Що шукають користувачі:

CексФітнесСтосункиСтильАвто

Мало бути 10 таких. Але не все пішло за планом і вийшов лише один. Проте який!

Відомий дизайнер Джейсон Кастріот вважається "батьком" цього спорткара, а його "побудовою" займалося знамените ательє Stile Bertone. Модель назвали Mantide і вона єдина у своєму роді.

Bertone Mantide зібрано на основі Chevrolet Corvette ZR1 покоління C6. Білий красень оснащений 6,2 літровим двигуном V8 з наддувом потужністю 638 л. у парі з 6-ступінчастою коробкою передач.

З даних виробника відомо, що Bertone може прискорюватися до 100 км/год лише за 3,2 секунди. Максимальна швидкість Mantide – 351 км/год.

До речі, спочатку автомобіль не був білим – як володар справжнього італійського походження, Mantide мав яскраво-червоний колір. Однак після прес-туру та різних виставок авто повернувся до власників у США, де і був перефарбований у перлинно-білий колір (Bianco Fuji).

А інтер'єр не змінився - він так само оброблений двокольоровою алькантрою. Пробіг у Mantide несуттєвий – всього 16000 км.

Напевно, після зміни власника автомобіль продовжить свою переможну ходу виставками та престижними автозаходами. Але зараз він продається з аукціону, тому незабаром з'явиться новий власник унікального авто.

Це цікаво

x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK