Мова сайту:

Що шукають користувачі:

CексФітнесСтосункиСтильАвто

Багато чоловіків засинають відразу після сексу, чим часто ображають своїх дам, але тепер вибачатися не доведеться - вчені знайшли пояснення такій поведінці

Чоловікам тепер не доведеться вибачатися за те, що розмовам після сексу вони віддали перевагу глибокому, оздоровлюючому сну. Вчені Французького інституту охорони здоров'я та медичних досліджень знайшли наукове пояснення такої поведінки.

Чоловічий організм запрограмований на вимикання після сексу і йому необхідний сон, стверджують дослідники. Вони просканували чоловічий мозок під час оргазму та виявили, що область, яка відповідає за мислення, відключається.

ЧИТАЙ ТАКОЖ: Сон після сексу: значить, це кохання

У той же час ще дві частини мозку – поясна кора та мигдалики – відключають сексуальне бажання. Весь процес супроводжується сплеском хімічних речовин, що мають потужний снодійний ефект.

Ці експерименти дають нам мінімальне розуміння того, що відбувається у мозку під час оргазму. Після сексу чоловіки відчувають рефрактерний період - протягом деякого часу вони не можуть збуджуватися, - розповідає невролог Серж Столер, автор дослідження.


За його словами, жінкам важко зрозуміти таку поведінку, адже вони не мають такого сильного рефрактерного періоду.

ЧИТАЙ ТАКОЖ: Спати з жінкою корисно навіть без сексу

На поведінку після сексу впливає хімічна речовина пролактин, яка відповідає за сексуальне задоволення. Попередні дослідження показали, що чоловіки, які відчувають дефіцит пролактину, менше втомлюються після сексу.

Чоловічий онлайн-журнал M PORT сподівається, що жінки нарешті ставитимуться з розумінням до фізіологічних потреб своїх чоловіків.

Це цікаво

x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK