Мова сайту:

Що шукають користувачі:

CексФітнесСтосункиСтильАвто

Херес – універсальний напій, залежно від сорту він підходить до будь-якого приводу та будь-якої їжі: MPort знає п'ятірку фаворитів

Думаєш, що херес підходить лише домогосподаркам, бабусям чи манірним чоловікам? Помиляєшся! Справжні чоловіки також п'ють херес. Цей напій є універсальним. Херес можна пити до, під час та після вечері. До того ж він відмінно поєднується з різною їжею. Херес – досить цікавий напій, і він обов'язково має бути у твоєму міні-барі.

MPort рекомендує п'ять кращих сортів цього напою:

Amontillado

Це чудовий херес! Він добре витриманий, може простояти кілька тижнів після відкриття пляшки і залишитися таким самим смачним. Приємний бурштиновий колір та спокійний нетерпкий смак – ось головні переваги цього напою. Охолоджувати перед вживанням не варто.

Pedro Ximénez

Херес Pedro Ximénez один із найсолодших. Він відмінно поєднується із сиром або десертами. Краще подавати його після вечері, адже навіть для деяких шанувальників цього напою він надто солодкий.

ЧИТАЙ ТАКОЖ: Домашній бар – чим його заповнити

Fino

Херес Fino сухий, тому його краще подавати як аперитив. Цей напій добре поєднується з м'ясом, маслинами та мигдалем. Його треба пити швидко – за два дні херес Fino втратить свій аромат.

Oloroso

Як правило, херес Oloroso дуже темний, із шоколадними нотками. Це чудовий додаток до червоного м'яса. Врахуй, що він дуже міцний і може простояти просто набагато довше, ніж інші сорти.

Manzanilla

Херес Manzanilla дуже сухий. Виноград для нього вирощують на узбережжі Іспанії, тому після напою залишається свіжий, кисло-солоний післясмак. Це ідеальний напій для гарячого вечора. Для тих, хто тільки починає знайомство з хересом, цей сорт може здатися надто важким.

Це цікаво

x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK