Мова сайту:

Що шукають користувачі:

CексФітнесСтосункиСтильАвто

Наявність гарної ручки для письма як краватка для костюма: акцент на статусі. Не кажучи вже про зручність. Та й загалом писати гарною ручкою – є в цьому щось доросле. Якими ручками писати рекомендуємо ми?

Одна мудра людина сказала: «Ці деталі – головне, що є, чим варто пишатися і за що триматися. Бо такі маленькі інструменти згодом стають сімейними реліквіями».

Які ручки здатні підкреслити твій вишуканий стиль та гідні того, щоб стати «сімейною реліквією»?

montblanc.com

1. Montblanc Meisterstück LeGrand

Montblanс вже більше століття встановлює стандарт перових ручок. Meisterstück LeGrand – тому доказ: має витончений дизайн та золоте оздоблення. І натякає: «Гроші кажуть, а багатство шепоче».

Фахівці бренду шліфують та тестують кожне перо вручну, що гарантує плавність процесу. А завдяки золотому наконечнику спостерігається ще й «маслянисте відчуття»: ручка по паперу немов ковзає, що відмінно підходить як для тривалого та плавного письма, так і для скоропису.

Ціна - $745.

Читайте також: Секрети кулькових ручок

sailor.co.jp

2. Sailor 1911S

Sailor 1911S - японський двоюрідний брат німецької Meisterstück. Ця ручка стала культовою і цілком заслужено відома. Схожий за стилем на Montblanc Meisterstück, чорно-золотий корпус із витонченим пером робить аксесуар більш статусним.

До речі, пір'я. Марка Sailor робить їх трохи тоншим, ніж у великих європейських брендів, завдяки чому процес написання стає приємнішим. Іноді такі ручки зовсім схожі на олівець.

Повернемося до моделі 1911S. Є кілька колірних рішень, у тому числі A Pirate's Life – гарний гірчично-жовтий колір, досить рідкісний для кольору ручки.

Ціна - $180.

Читайте також: Письменне багатство: Найдорожчі ручки у світі

esterbrookpens.com

3. Esterbrook Estie Honeycomb

Це була всюдисуща протягом 1800-х та 1900-х років американська компанія. На вершині своєї популярності ручками Esterbrook користувалися всі: від школярів до президентів. Кілька років тому бренд відродився і став прапороносцем американських ручок.

Honeycomb має основний колір у колекції і є чудовим аксесуаром у дусі арт-деко: епохи акрилових ручок, але з душком сучасності. Доступні перова, ролерна та кулькова ручка. Коштують вони майже недорого і сподобаються будь-якому письменникові і не лише.

Ціна - $195.

appelboom.com

4. Aurora Optima

Італійський бренд Aurora виробляє ручки вже більше століття, Optima - постійний лідер серед письменників всіх мастей. Запатентований целулоїд бренду створює унікальні, майже люмінесцентні колірні мікси, які з кожним релізом стають лише кращими.

Модель оснащена 14-каратним пером – гарант плавного написання. А ще Optima багатьом подобається тому, що вона трохи менша за інших пір'євих колег по цеху, і тому її зручно носити в блокноті, портфелі або кишені піджака.

Ціна - $715.

Читайте також: Смертельні гаджети Бонда: ручка-вбивця

ottohutt.com

5. Otto Hutt Design 07

Якщо Montblanc – німецька елегантність, то Otto Hutt – німецька інженерія. Модель Design 07 функціональна, відрізняється непідвладним стилем часу і дуже зручна для повсякденного використання.

Виготовлена із срібла 925 проби, ця ручка досить важка, відчутна в руці і тому зручна при написанні. Лінійне гравіювання нагадує арт-деко в стилі Гордона Гекко (один з головних персонажів фільму " Уолл-Стріт " 1987-го року).

Єдиний "недолік" - це кулькова ручка "на гелевих чорнилах", швидкість написання яких поступається іншим героям даного списку. Зате вона не потече, не залишить ляпки на твоєму дорогому піджаку, і не вимагатиме такої частої «дозаправки».

Ціна - $320.

Це цікаво

x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK