Мова сайту:

Що шукають користувачі:

CексФітнесСтосункиСтильАвто

Хороший компактний ніж може вирішити багато завдань. MPort підготував рекомендації для вибору

EDC-ніж найчастіше стає для його власника важливим повсякденним інструментом. Адже він може стати у нагоді і для чищення фруктів, і для розрізання упаковки, а в нестандартних ситуаціях і для самозахисту. Зручність ножа зі складним лезом незаперечні: його безпечніше носити в сумці або рюкзаку, в кишенях верхнього одягу або штанів. Ми прочитали багато профільних форумів і зібрали найкращі, на думку представників ножової спільноти, EDC-ножі.

Удачное сочетание качественных материалов и комфорта пользования

Удачное сочетание качественных материалов и комфорта пользования

knivesandtools.com

1. SOG Kiku Assisted

Компанія SOG була заснована 1986 року Спенсером Фрейзером. Він став виробником ножів, надихнувшись бойовою ріжучою зброєю, яка використовувалася в секретній спецоперації під час війни у В'єтнамі. З того часу SOG став одним із брендів, продукцію якого цінують за якість та практичність. Серія Kiku створена у співпраці з одним із найшанованіших японських дизайнерів ножів Кіку Мацуда. Цей ніж чудово поєднує в собі зручну форму та функціональність. Має лляну ручку і лезо, з нержавіючої сталі з пружинним механізмом що швидко відкривається.

Вартість від $150

Виробник

 

Монохромный черный эффектно выделяет неподвластный времени дизайн

Монохромный черный эффектно выделяет неподвластный времени дизайн

swissarmy.com

2. Victorinox Ranger Grip 55 Onyx Black

Модернізована версія культового кишенькового ножа зі Швейцарії від Victorinox включає 12 інструментів з нержавіючої сталі. На них нанесено глянсове чорне поліспектральне покриття, яке забезпечує виняткову довговічність. Крім леза Ranger Grip 55 Onyx Black поставляється з пилкою по дереву, викруткою з фіксатором 5 мм, штопором і консервним ножем. Ергономічна ручка оснащена протиковзною гумою і невеликим шнурком.

Вартість від $140

Виробник

 

Выбирая цвет рукояти, можно подчеркнуть свою индивидуальность

Выбирая цвет рукояти, можно подчеркнуть свою индивидуальность

spyderco.com

3. Spyderco Delica 4

Ще один популярний серед фахівців вибір – EDC від компанії Spyderco. Ніж, що покращується з року в рік, стає легшим, ергономічнішим і навіть яскравішим. Посилена скловолокном нейлонова ручка Delica 4 доступна у кількох кольорах. Крім того, вона має детальну текстуру для кращого хвату. Сталеве лезо VG-10 з повністю пласким шліфуванням має отвір більшого розміру 13 мм для легшого відкривання.

Вартість від $120

Виробник

 

Пройдя непростые испытания, он готов к тяжелым условиям эксплуатации

Пройдя непростые испытания, он готов к тяжелым условиям эксплуатации

coldsteel.com

4. Cold Steel American Lawman Black Folder

Компанія Cold Steel Knife and Tool заявляє, що виробляє «найміцніші та найгостріші ножі у світі». Її продукція у вигляді лез використовується у багатьох виробах, починаючи від ножів EDC та кухонних столових приладів, закінчуючи шаблями та томагавками. Кишеньковий ніж середнього розміру American Lawman оснащений лезом з відкидною головкою, текстурованою рукояткою зі скловолокна G10 та шипами для великого пальця. Ніж підходить як для правшів, так і для шульг.

Вартість від $170

Виробник

 

Стальная элегантность

Стальная элегантность

kershaw.kaiusa.com

5. Kershaw Leek

Компанія Kershaw відома своїми доступними ножами з інноваційним дизайном. Завдяки практично восьми сантиметровому лезу з високоякісної нержавіючої сталі Sandvik, Kershaw Leek досить великий, щоби впоратися з більшістю завдань, але при цьому чудово поміщається в кишенях. Він легко відкривається за допомогою системи SpeedSafe, а корпус із корозійностійкої нержавіючої сталі прослужить довгі роки.

Вартість від $90

Виробник

Читайте також: Швейцарський ніж: 7 фактів про легендарний мультитул

Свое название он получил в честь любимой лодки Пилар Эрнеста Хемингуея

Свое название он получил в честь любимой лодки Пилар Эрнеста Хемингуея

crkt.com

6. CRKT Pilar III

Columbia River Knife and Tool Company (CRKT) була створена Кершоу Полом Гіллеспі та Родом Бремером у 1994 році і відтоді відома величезним асортиментом доступних ножів, інструментів та аксесуарів. Співпраця з провідними промисловими дизайнерами та виробниками ножів є невід'ємною частиною розробок продукції CRKT. Pilar III - це витончений і компактний ніж, розроблений данцем Джеспером Вокснесом. Ця версія EDC оснащена 2,9-дюймовим лезом, зробленим із сталі D2, та зручною рукояткою.

Вартість від $68

Виробник

 

Достаточно универсальный для решения повседневных задач

Достаточно универсальный для решения повседневных задач

kabar.com

7. Ka-Bar Corser Folder

Компанія Ka-Bar відома тим, що ретельно ставиться до власного виробництва і ретельно тестує свої ножі. Вона гарантує максимальну міцність своїх виробів, їх стійкість до корозії та здатність утримувати край гострими. Corser Folder, який входить до колекції Space Force, є компактним ножем з фіксатором. Його лезо виконане в стилі танто з нержавіючої сталі із сірим порошковим покриттям. Ніж має двосторонню рукоятку та двосторонній відкидний затискач для кишені.

Вартість від $26

Виробник

 

Деревянная рукоять эффектно выделяет его среди других

Деревянная рукоять эффектно выделяет его среди других

buckknives.com

8. Buck 256 Decatur Knife

Сімейна компанія Buck Knives розпочала свою діяльність у 1902 році з виробництва ножів з фіксованим лезом для мисливців, які могли використовувати їх у польових умовах. Що стосується кишенькового Бака, то багатьом подобається тонкий 256 Decatur через його ручку, виготовлену з натурального дерева. Це гарний ніж EDC, який можна легко заховати у кишені. У його конструкції використані шарикопідшипники для плавного відкривання однією рукою.

Вартість від $36

Виробник

Читайте також: От создателей швейцарского ножа: стильные мужские часы Victorinox FieldForce GMT

Ему доверяют военные

Ему доверяют военные

gerbergear.com

9. Gerber Zilch

Gerber існує з 1939 року і є постачальником ножів номер один для армії США. Zilch надлегкий кишеньковий ніж має міцний механізм відкриття однією рукою (відкривається за допомогою шпильки для великого пальця або зазубрини), відкриті стовбури, вбудований затискач для кишені і великий отвір для кріплення шнурка. Як і будь-який продукт Gerber, на цей EDC надається постійна гарантія.

Вартість від $21

Виробник

 

Ему доверяют военные

Ему доверяют военные

statgeartools.com

10. Opinel No. 8 Beechwood Handle Knife

Француз Джозеф Опінель винайшов найпершу версію свого ножа з дерев'яною ручкою у 1890 році. Більше ста років його легендарний бренд все ще продовжує бути власністю сім'ї. Поряд із штаб-квартирою компанії є музей, де зберігаються вироби Opinel. Дизайн виробу No. 8 як і завжди хороший. Ніж виготовлений із міцної високовуглецевої сталі, має ручку з бука, і є фаворитом серед шанувальників цієї марки.

Вартість від €13

Виробник

Це цікаво

x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK