Мова сайту:

Що шукають користувачі:

CексФітнесСтосункиСтильАвто

Chrysler вирішив відродити випуск легендарних авто

На початку 60-х Jeep Wagoneer здійснив революцію серед позашляховиків. Він приніс на ринок ідеальне поєднання позашляхових можливостей та комфорту для пасажирів. Через десятиліття, 1984 року, з'явився Grand Wagoneer. Він зарекомендував себе як взірець повнопривідного автомобіля преміум-класу.

Тепер Jeep знову готовий розбурхувати ринок позашляховиків. Абсолютно новий Grand Wagoneer поєднує легендарні позашляхові якості Jeep з усіма сучасними зручностями.

Він оснащений ексклюзивною системою керування тягою Selec-Terrain із п'ятьма режимами руху, а також системою Quadra-Drive II 4x4. Автомобіль може похвалитися активною двоступінчастою роздавальною коробкою та підвіскою Quadra-Lift Air. З ними ви зможете дістатися місць, про які звичайні позашляховики можуть лише мріяти.

Читайте також: Десятка самых дерзких американских внедорожников

Наслідуючи тенденціям електрифікації, новий Grand Wagoneer буде оснащений гібридною електричною силовою установкою, що підключатиметься в разі необхідності.

Автомобіль має панорамний скляний дах. В інтер'єрі салону преміум-класу використано термооброблене почорніле мереживне дерево.

Пасажири задніх сидінь можуть насолоджуватись відео з екранів 45-дюймових дисплеїв. А партнерство Jeep та McIntosh Audio подарувало Grand Wagoneer розкішну звукову систему. Тепер незалежно від того, чи їдите ви бездоріжжям чи вирушаєте в подорож автострадою, улюблена музика завжди звучатиме чудово.

Це цікаво

x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK