Мова сайту:

Що шукають користувачі:

CексФітнесСтосункиСтильАвто

Дамаська сталь, як і раніше, викликає заздрісні погляди цінителів холодної зброї: переконатися в цьому можеш, зайшовши на MPORT

На дивовижному «острові богів» Балі, який славиться не лише своєю казковою природою, а й відмінними кулінарами, приготування їжі, схоже, вже готові звести до рангу релігійного культу.

Принаймні одна з місцевих компаній з виробництва столових приладів Blades of the Gods, що симптоматично перекладається як «божественні клинки», нещодавно представила публіці свою нову розкішну колекцію. Вона також має «божественну» назву – Shastra Steak Knives. Для тих, хто не в курсі: шастра – це, згідно з індійською міфологією, бойовий ніж бога Шиви.

Дамаські мечі: нова колекція року

Дамаські мечі: нова колекція року

bornrich.com

Звідси і якість балійської новинки. Незважаючи на те, що її призначення - різати м'ясо, клинки ножів виконані з використанням тисячолітньої технології виробництва виробів зі знаменитої дамаської сталі. Всі вісім ножів із стильного набору мають зручні ергономічні ручки з чорного дерева, оздоблені химерним різьбленням у традиційному балійському стилі та симпатичними вставками зі срібла.

Дамаські мечі: нова колекція року

Дамаські мечі: нова колекція року

bornrich.com

Коштує вся ця загострена краса 9150 доларів. Не так і багато, за мірками справжніх цінителів тисячолітніх секретів.

Це цікаво

x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK