Мова сайту:

Що шукають користувачі:

CексФітнесСтосункиСтильАвто

Робити замовлення онлайн зручно, важливо ще зробити їх вигідними

Ти імпульсивний покупець? Чи, може, просто шукаєш способи отримати більше речей, витрачаючи на них менше коштів? Лови лайфхаки, які допоможуть заощадити гроші під час покупок в інтернет-магазинах.

1. Підпишись на розсилку новин та повідомлень

Сьогодні кожен сайт роздрібної торгівлі надсилає запрошення приєднатися до електронної розсилки інформації щодо його товарів. Це чудовий спосіб інформувати тебе про нові продукти та послуги ( а також створювати базу постійних клієнтів ).

Це надзвичайно важливо для роздрібних продавців. І тому часто за реєстрацію вони готові подарувати велику знижку.

Unsplash

2 . Стеж за соціальними мережами

Інтернет-магазини цінують лояльність клієнтів. Згідно з останніми дослідженнями ринку онлайн-торгівлі, 53% покупців замість професійної маркетингової реклами віддають перевагу контенту користувача, особливо якщо він написаний друзями в соціальних мережах.

Інтернет-магазини знають: ти й тобі подібні — найкраще джерело реклами. Тому вони зроблять усе можливе, щоб ми стали амбасадорами бренду. Більшість їх продажів реалізується через постійних покупців, і поточні дослідження показують, що рекомендації клієнтів / користувачів є найпотужнішими маркетинговими інструментами.

Тому стеж за соціальними мережами та повідомленнями про знижки у магазинах.

Читайте також: Покупки в інтернеті: 5 способів зробити це безпечно

3 . Купуй у період розпродажів

Це ще одна причина підписатися на нудотне розсилання новин від улюбленого продавця. Інтернет-магазини часто влаштовують сезони розпродажів, про що вказують в інформаційних бюлетенях. Тримайте руку на пульсі.

Unsplash

4 . Шукай у конкурентів

В умовах сучасної конкуренції недостатньо просто пропонувати хороший товар чи послугу. Це роблять усі. Потрібно виживати. Тому для залучення покупців рітейлери мають надавати додаткові стимули. У кого вони кращі — "пройдися" по магазинах, — дізнаєшся.

5 . Шукай знижки на доставку

Особливо якщо зібрався купувати величезне двоспальне ліжко або шафу-купе. Така знижка допоможе заощадити солідну суму. А якщо ще й безкоштовно зберуть-встановлять – виграєш час.

Unsplash

6 . Уникай імпульсних покупок

Імпульсивні покупки - це кліки в останню хвилину по привабливих вікнах, що спливають. Наприклад, це коли застряг у черзі на касі в супермаркеті і не можеш встояти спокусі купити чіпси, що лежать поряд на прилавку.

Як із цим боротися — холоднокровність та банальний самоконтроль.

Це цікаво

x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK