Мова сайту:

Що шукають користувачі:

CексФітнесСтосункиСтильАвто

Лас-Вегас вже давно зайняв горде звання епіцентру розваг світу. І цей статус він продовжує зміцнювати

Сьогодні у Місті гріхів удосталь не тільки казино та нічних клубів, але вже з'явилися й денні заклади — для гуляк, які прагнуть зберегти атмосферу минулої ночі протягом усього наступного дня.

Не дивно, адже пекуча спека пустелі штату Невада блаженно поєднується з сучасними готельними басейнами, одягненими в купальники тусовщицями, висококласним обслуговуванням, морем алкоголю та крутими саундтреками найкращих діджеїв планети.

Ну що, чи готовий обрати клуб, у якому зможеш поринути в атмосферу свята після нашої перемоги?

Marquee Dayclub

1. Marquee Dayclub

Marquee Dayclub нещодавно поповнив кількість кабінок для перевдягання та сидячих місць поруч зі стійкою діджея (до речі, там регулярно виступають Pauly D, Chris Lake та Vintage Culture). А ще клуб постійно проводить лотерею, в рамках якої можна виграти лежак біля басейну або поряд із місцем dj-я.

Якщо не виграв, то не біда: лежак можна зарезервувати. Щоправда, втридорога. Або навіть забронювати VIP-бунгало з видом на басейн, набрати море коктейлів і насолоджуватися прекрасними краєвидами на вечірку та дівчат.

Читайте також: Для лежебок та фанатів моря: 5 найкращих пляжів Іспанії

Tao Beach

2. Tao Beach

Сьогодні головна визначна пам'ятка пляжу Тао - Гігантська статуя богині дерев Тендай (робота південноафриканського художника Деніела Поппера). Цей елемент декору в азіатському стилі там не просто так. Причиною цього є — креативний задум господарів клубу. Заклад, заставлений по периметру високими статуями, має нагадувати тусовщикам атмосферу південно-східної Азії.

Гріх не погодитись: танцювати біля басейну, біля діджея чи у VIP-кабінці в оточенні гігантських колон божественного походження — справді романтично.

Liquid Pool Lounge

3. Liquid Pool Lounge (курорт Aria)

Головні відмінності клубу - вісім величезних VIP-кабінок з власними басейнами, телевізорами та кушетками - ідеальне місце, щоб замовити смачний віскі, запити ще смачнішим коктейлем, а потім вдатися до денної розпусти. Або піти потанцювати з рештою гостей клубу біля басейну.

Wet Republic Ultra Pool

4. Wet Republic Ultra Pool (MGM GRAND)

У клубі стоїть епічна звукова система AudioTek. Саме тому там виступають діджеї першої величини (наприклад, Стів Аокі). Також Wet Republic приваблює висококласними бунгало з невеликими басейнами біля них.

Ну і головне: купуючи квиток на Wet Republic, ти автоматично стаєш щасливим володарем пакету Las Vegas Party Pass, який дає необмежений доступ до нічних клубів Hakkasan , Omnia та Jewel за єдиною фіксованою ціною.

Читайте також: Тренд Instagram, який зводить чоловіків з розуму: Екстремально високі бікіні

Drai’s Beach Club

5. Drai's Beach Club

Навколо — чудові краєвиди: починаючи від засмаглих красунь у бікіні і закінчуючи інтер'єрами. Площа клубу — майже 3 000 квадратних метрів, на яких розташовані два великі, п'ять невеликих басейнів на височини, а також кабінки для перевдягання та бунгало. Деякі з останніх теж мають свої невеликі басейни, а також душові та ванні кімнати.

Encore Beach Club

6. Encore Beach Club

Encore Beach Club постійно запрошує топових діджеїв (Chainsmokers, Marshmello та David Guetta). Заклад має вражаюче величезний майданчик майже 6 000 квадратних метрів з басейном. Крім того, поряд з ним стоять столи для блекджека - ідеально для тих, кому не терпиться перевірити свою удачу.

 

Це цікаво

x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK