Мова сайту:

Що шукають користувачі:

CексФітнесСтосункиСтильАвто

З чернеток Фредді Мерк'юрі стало відомо, що деякі хіти гурту могли звучати по-іншому

Популярна пісня «Богемська рапсодія» гурту Queen могла мати зовсім іншу назву. Це з'ясувалося з чернеток Фредді Мерк'юрі, лідера гурту. Нещодавно на аукціоні Sotheby's було виставлено понад тисячу предметів, що належать Мерк'юрі, включаючи рукописи текстів пісень. Серед них були знайдені ранні версії хітів, таких як "Somebody to Love" , "We Are the Champions" та "Killer Queen". Проте найбільшої уваги привернула пісня "Богемська рапсодія", яка спочатку мала зовсім інше формулювання, повідомляє видання Rolling Stone.

Якою була перша назва пісні?

Виявляється, перший нарис цього хіта був зроблений на папері, що належить британській авіакомпанії British Midland, і називався "Монгольська рапсодія". Однак пізніше Меркьюрі перекреслив цю назву та замінив її на "Богемську".

queenonline.com

Ціна за головний лот

Зараз ці ранні чернетки Фредді Мерк'юрі планують продати за стартовою ціною 1,5 мільйона доларів. В рамках аукціону також будуть виставлені на продаж сценічні костюми Меркьюрі, предмети меблів з його лондонського будинку та навіть табличка, що підтверджує номінацію гурту на премію "Греммі" .

Аукціон запланований на вересень 2023 року, а надані предмети належать Мері Остін, близькій подрузі Меркьюрі, яка зберігала їх довгий час. Проте сьогодні вона вирішила розлучитися з цими речами, щоб, як вона висловилася, "привести своє життя до ладу" .

Це цікаво

x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK