Мова сайту:

Що шукають користувачі:

CексФітнесСтосункиСтильАвто

Режисер фільму Майкл Манн працював над проектом протягом 20 років

Декілька днів тому стало відомо, що Пенелопа Крус номінована на "Оскар" за драму "Паралельні матері". Але зупинятись актриса не збирається. Її новий проект – роль Лаури Феррарі, дружини всесвітньо відомого гонщика Енцо Феррарі. Разом вони створили однойменну компанію із виробництва розкішних спортивних автомобілів. Роль харизматичного та вимогливого автомобільного магната виконає ніхто інший, як Адам Драйвер. Останні гучні фільми за його участю: "Дім Gucci", "Шлюбна історія" та "Чорний клановець". За чутками, спочатку роль Енцо Феррарі мав грати Х'ю Джекман, а також Крістіан Бейл.

https://www.instagram.com/adamdriverupdates/

https://www.instagram.com/adamdriverupdates/

Читайте також: Секс, интриги, кровавые бойни: 7 самых мужских исторических сериалов

Основою сценарію стала книга Борка Єтса "Енцо Феррарі: Людина. Автомобілі. Гонка. Машина". Творці фільму обіцяють, що він стане по-справжньому великобюджетним байопіком.

https://www.instagram.com/penelopecruzoficial/

https://www.instagram.com/penelopecruzoficial/

Дія картини розгортається 1957 року, коли Феррарі перебував у кризі — його компанію переслідує банкрутство, разом із дружиною він оплакує смерть сина. Тому вирішує зробити ставку на автоперегони і разом із командою бере участь в історичних перегонах - Mille Miglia (тисяча миль по Італії).

Читайте також: 19 фраз из кино, над которыми стоит задуматься

Хоча інші подробиці сюжету та участь акторів другого плану тримаються в секреті, стало відомо, що до Круза та Драйвера приєднається Шейлін Вудлі ("Велика маленька брехня"). Вона зіграє роль коханки Енцо та матері його другого сина П'єро, який згодом стане віце-головою компанії.

Зйомки картини стартують у травні 2022 року і відбуватимуться в Італії, у рідному місті Енцо Модене та регіоні Емілія-Романья, центрі виробництва легендарних автомобілів.

Будемо з нетерпінням чекати на вихід фільму на екрани.

А поки Дивіться запоєм: 10 придатних серіалів Netflix

 

Це цікаво

x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK