Мова сайту:

Що шукають користувачі:

CексФітнесСтосункиСтильАвто

Вчені зі США назвали секс-пози, у яких чоловіки можуть зашкодити пеніс. Як то кажуть, не сунь - зламаєш

Журнал Advances in Urology опублікував дослідження урологів зі США, в якому названо найнебезпечніші пози сексу для чоловіків. Як відомо, зламати пеніс неможливо, але пошкодити цей м'яз можна досить легко.

Вчені проаналізували медичні картки 44 чоловіків, які зашкодили пеніс під час сексу. 28 із них постраждали під час вагінального сексу.

Найнебезпечніші секс-пози для чоловіків

Наїзниця

Читайте також: Опасно для мужчины: ученые назвали лучшую позу для женского оргазма

Ця поза також відома під назвою "жінка зверху" . Майже 50% травм пеніса чоловіки отримують під час сексу саме в цій позі. Причина проста – це найкраща поза сексу для жіночого оргазму. Дівчата часто захоплюються процесом і не можуть вчасно зупинитись, коли чоловікові стає боляче.

Доггі-стайл

Читайте також: Поза догги-стайл: 5 способов сделать секс еще лучше

Її також називають "раком" , "колінно-ліктьова поза" або "догі-стайл". 29% травм члена чоловіка отримують у цій позі. Все через неправильний розрахунок зусиль. У позі "догі-стайл" чоловіки часто перенавантажуються і переоцінюють свої можливості, що призводить до трагічних наслідків.

Місіонерська поза

Читайте також: Лицом к лицу: плюсы миссионерской позы

Найконсервативніша і найпопулярніша поза для сексу теж може нести неприємні несподіванки для чоловічої гідності. 21% травм чоловіки отримують у місіонерській позі через те, що проникають у вагіну не під правильним кутом.

Дізнатися також, що робити, якщо болять яєчка.

Це цікаво

x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK