Мова сайту:

Що шукають користувачі:

CексФітнесСтосункиСтильАвто

Так звана «техніка поштовху»: наскільки вона важлива, коли справа доходить до ліжка? Чи допоможе вона тобі стати коханцем екстра-класу?

Різні чоловіки мають різну думку цього приводу. Одні кажуть, що це важливо. Інші впевнені: як не штовхай, маленькому і млявому пенісу це не допоможе.

Хто правий? Кожен по своєму. Але серед мільйона технік та гігантських «статевих приладів» найкраще працює нормальний діалог. Оскільки лише під час нього можна дізнатися, чого дівчина по-справжньому бажає у сексі.

Те, що круто для першої, буде болісно для другої, і зовсім не вразить третю. Інтим – це спілкування та спільна робота. Якщо вигадав собі якийсь сценарій і суворо слідуєш йому, вважаючи, мовляв, правильно це робити саме так, у нас погані новини: у ліжку ти будеш нудним.

І все ж таки давай повернемося до «техніки». Ми не говоримо, що для твоєї «статевої продуктивності» вона марна. Ми радимо ставити у пріоритет комунікацію, згоду та «співпрацю». І лише тоді спеціальні рухи зможуть принести користь у твоєму секс-арсеналі.

Щоб краще зрозуміти "техніку поштовхів", ми проаналізували думки різних експертів. І дізналися таке.

Що потрібно знати про «техніку поштовхів»

Насамперед фахівці радять: Не намагайся повторити все те, що показують у "фільмах для дорослих" . Актори там насамперед намагаються вражаюче виглядати перед камерою, а не приносити один одному задоволення. Ну і кожна дівчина, з якою займаєшся проникним сексом, має особливості у будові статевих органів та певні бажання.

Тому не думай, що всім володаркам вагіни подобається одне й те саме, особливо якщо ти цього надивився в порно . Проте це не означає, що про «поштовхи» можна зовсім забути.

Обговори з дівчиною всі деталі, і дій так, як їй подобається — і тоді будеш коханцем №1!

Різні техніки «проколу»

Їх існує безліч. Ми радимо зосереджуватися на двох параметрах поштовхів: швидкості та глибині.

1. «Мілкий» проти «Глибокого»

Пам'ятай: більшість нервових закінчень усередині піхви знаходіться в межах перших кількох сантиметрів від отвору. Тому глибокі поштовхи, яких ти надивився в порно, не завжди те, що потрібно.

Запитай у партнерки, як вона любить: глибоко, дрібно, комбіновано? Можеш пограти з обома варіантами та подивитися, що їй подобається, і що найкраще підходить тобі як власнику пеніса.

Пам'ятай, що неглибокі поштовхи можуть бути «вибухонебезпечними» , якщо їх робити правильно. Повільно рухайся в неглибокій частині каналу - це чудово стимулює чутливі нервові закінчення та допомагає налаштуватися на максимальне відчуття від кожної фрикції.

2. «Повільний» проти «Швидкого»

Швидкість залежить від того, наскільки ти бадьорий, збуджений і чи наслідуєш те, чого надивився в «кіно 18+». Але ми також радимо і не забувати про досвід твоєї партнерки.

Іноді режим відбійного молотка — те, що треба. Але чутливим дівчатам це може не сподобатися, особливо без великої кількості лубриканта. Отже, починати слід повільно, поступово докладаючи великих зусиль.

Альтернативні підходи

Тепер знаючи важливі нюанси, ти можеш поєднувати рухи:

· Повільні та глибокі;

· Неглибокі та швидкі;

· Неглибокі та повільні;

· Глибокі та швидкі.

Але, крім того, ти ще можеш пограти з кутом проникнення та іншими елементами рухів.

«Вихідна крива»

Почни з опущених стегон і намалюй букву «U» в міру того, як вигинаєшся під час руху вгору.

«Східна крива»

Рухи стегнами по колу.

«Вечір змін»

Почни з кількох швидких поштовхів, а потім чергуй з кількома повільними рухами.

"Вгору і вниз"

Увійди всередину до упору, потім обережно рухай стегнами вгору і вниз. Тут замість "класичного" підходу "туди-сюди" намагайся "качати і розмелювати".

«Повелитель»

Ти залишаєшся абсолютно нерухомим, але рухаєш її стегна до себе в будь-якому напрямі, який знаходиш для вас обох зручним і цікавим.

Гарного вам із партнеркою сексу!

Це цікаво

x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK