Мова сайту:

Що шукають користувачі:

CексФітнесСтосункиСтильАвто

Закінчуєш раніше запланованого? Бачиш легке розчарування на обличчі партнерки? Не хвилюйся, ти такий не один. Згідно зі статистикою, кожен третій рано чи пізно стикається з такою проблемою. Як же бути?

Передчасна еякуляція настільки нормально, що експерти зовсім не вважають це проблемою. Вони називають її (еякуляцію) "поширеною сексуальною скаргою" і радять ні про що не турбуватися, якщо це трапляється час від часу.

"Давай речі називати своїми іменами. Тебе непокоїть саме «швидка», а не передчасна еякуляція, — каже доктор Валентин Прауз. — Багато чоловіків, які вважають, що закінчують дуже швидко, насправді досягають оргазму не швидше, ніж інші. Ми проводили тестування і я знаю, про що говорю».

Немає золотого правила діагностування швидкої еякуляції. При цьому Прауз каже, що тобі не слід турбуватися, якщо досягаєш оргазму у перші дві хвилини статевого акту. Панікувати є сенс тоді, коли це відбувається швидше за 60 секунд, і ти не можеш відстрочити еякуляцію, і настільки розчарований, що зовсім не бажаєш лягати з дівчиною в ліжко.

"Більшість чоловіків, які повідомляють про ці проблеми, насправді живуть в межах "нормального" тимчасового діапазону", - ділиться Оксана Максимова, секс-терапевт. — Якщо займаєшся сексом із жінками, більшість із них не бажатимуть тривалого статевого акту, оскільки він рідко призводить до кульмінації» .

"Замість скарг краще розвивай навички орального сексу, а також не забувай про прелюдії: повільні дотики та інше. Це перетворить тебе на чудового коханця», – додає вона.

Засвоїв вище написане та не заспокоївся? Читай далі: ти дізнаєшся про причини та способи їх усунення.

Читайте також: Дійте в унісон

Що змушує чоловіків кінчати надто швидко?

«Швидка еякуляція може бути спричинена підвищеною чутливістю геніталій, а також візуальною сексуальною стимуляцією, — каже Валентин Прауз. — Тебе з глузду може зводити навіть наявність поруч оголеної жінки. І загалом чинники, що впливають на передчасний оргазм, найчастіше аж ніяк не фізичні».

Психологічні проблеми (стрес і депресія) можуть посилити цей стан і зустрічаються набагато частіше, ніж конкретні фізичні фактори (підвищена чутливість, запалення передміхурової залози або проблеми зі спинним мозком).

Щоб краще зрозуміти проблему, лікарю треба обговорити твою сексуальну історію. Пам'ятай: він — медичний працівник і вже чув усе це раніше, тож будь відкритим і чесним. Чим більше знає лікар, тим кориснішою буде його порада.

Як правильно лікувати передчасну еякуляцію

Іноді вона проходить сама по собі (зазвичай через кілька тижнів або місяців без багаторазових візитів до лікаря). Найкраще в цьому допомагає боротьба зі стресом за допомогою регулярного відпочинку.

Найголовніше в цій історії — не звинувачуй себе, це лише посилить проблему. Є можливість — поговори про це зі своєю партнеркою, щоб уникнути непорозуміння.

Ну а якщо й розмови не допомагають, спробуй наступні практики, які рекомендує Прауз.

1. Техніка стиснення

Відчуваєш, що скоро фінал? Попроси партнерку стиснути твій статевий орган: трохи нижче за головку великим пальцем з одного боку і вказівним — з іншого. Нехай вона тримає приблизно на 20 секунд, потім відпустить, і ви зможете продовжити.

Робитимете все правильно — згодом звикнеш, станеш витривалішим і навчишся відстрочувати оргазм. Застосовувати цю техніку можеш стільки, скільки потрібно. Важливо: не забувай при цьому спілкуватися з дівчиною (щоб усе було добровільно).

2. Спеціальні креми

Існують креми, що знижують чутливість головки статевого члена та згодом перешкоджають передчасній еякуляції. "Але важливо знати: такі мазі потрапляють всередину жіночого статевого органу, що в свою чергу може викликати роздратування і відстрочувати оргазм жінки. Тож раджу мазати себе лише після погодження з партнеркою», – радить доктор Прауз .

Хоча місцеві анестетики є ефективними, вони мають побічні ефекти. Це може бути не лише тимчасова втрата чутливості, а й загалом зниження сексуального задоволення: у тому числі й у дівчини (через твою мазь у неї теж може знизитись чутливість).

Читайте також: Уролог, привіт: 10 поганих чоловічих симптомів

3. Антидепресанти

"Зазвичай їх приймають від одного до трьох місяців. Як правило, ефект проявляється дуже швидко, тому вистачає і кілька тижнів», — каже Валентин Прауз .

Епілог

Головне, що ти маєш пам'ятати про свою передчасну еякуляцію, — це цілком нормально. Не нервуй і завжди про все розмовляй-радься зі своєю партнеркою. Ну і про всяк випадок май спеціальний гель під рукою. Ну, а якщо й це не допомагає, тоді звертайся до лікаря. Хай щастить.

Це цікаво

x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK