Мова сайту:

Що шукають користувачі:

CексФітнесСтосункиСтильАвто

Секс захоплює. Кров кипить, серце стукає… І весь світ зачекає. Але є й інший бік медалі. Який?

Коли збуджений, це може повністю затуманити твою свідомість та розуміння реальності. Коли прагнеш чогось «на всіх парах», ти неуважний: як до себе, так і до інших. Перебуваючи в такому стані, можеш навіть не усвідомлювати власні потреби та ліміти.

Особливе місце в цьому займає секс, а точніше БДСМ. Несподівані речі проявляються, коли люди починають такі експерименти. І хоч вивчення «темної сторони» твого партнера може бути приємним досвідом, все раптово може піти по іншому. Особливо якщо ігноруєш обережність або взагалі стаєш без гальм.

Як же не нашкодити фізично та емоційно: собі та оточуючим? Потрібно не робити наступні 8 помилок у сексі.

1. Геть реальність, даєш очікування

« Багато хто любить і довго фантазує про те, як все трапиться. А потім настає реальність і все йде не за планом. Результат – страшні розчарування», – стверджує секс-педагог Шанай Адамс. — Бачиш, що все не так: не зациклюйся, розслабся, будь відкритим і готовим до будь-якого експерименту. БУдь присутнім тут і зараз, дозволь статися тому, що відбувається».

2. Без гальм

«Я бачу, як люди беруть незнайомі їм речі і починають ними плескати один одного, не маючи елементарного розуміння і якоїсь підготовки, — каже фетиш-тренер та психотерапевт Jet Setting Жасмін. – Здорово бути цікавим у збоченнях, але абсолютно неприпустимо залишатися небезпечним та безвідповідальним», – продовжує експерт.

Є багато місць, де можна вчитися та вдосконалюватися. Психотерапевт пропонує почати з добре знайомих тобі « інструментів» – твоїх рук чи частин тіла – для стимуляції та спокуси.

Читайте також: Как избежать рутины в сексе

3. Спроба відтворити фантастику

«Часто пари намагаються відтворити вигадані збочені сцени, яких надивилися в порно або начиталися в інтернетах, — стверджує Кайла Лордс , яка веде підкаст Loving BDSM. — «П'ятдесят відтінків сірого» багатьох ознайомили зі світом БДСМ. Не маю нічого проти, але переважна більшість думає, що у житті все відбувається схожим чином. Проте це не так. Спершу з партнером потрібно багато спілкуватися і лише потім, після встановлення мосту довіри, починати практикувати», – каже Кайла .

Порада експерта: спочатку слід почитати спеціальні книги, послухати подкасти, подивитися канали на YouTube, присвячені хвилюючій темі (наприклад, Fetlife, The Cage).

4. Стоп-слово – ні, не чув

"Завжди встановлюйте кордони і домовляйтеся про стоп-слове", - наполегливо радить Захарі Зейн, секс-експерт у додатку для знайомств Sniffies.

«Чи дозволено тобі називати її «повією», чи словесне приниження виключено? Чи дозволено бити по обличчю? Усі ці речі мають бути обговорені до сексу. У БДСМ не повинно бути жодних сюрпризів », – попереджає Зейн .

Читайте також: Тантричний секс: вся правда про ментальний спосіб займатися сексом

5. Надмірна довіра до «безпечного» слова

« Стоп-слова – інструмент хороший, але працює не завжди , – каже Лордс. — Наприклад, коли в неї в роті кляп, або, може, жінка важко говорить... У таких випадках гарний варіант — це жести. Наприклад: клацнути пальцями, поплескати долонькою матрацом, затопати ніжками по підлозі».

Однак і з жестами теж непросто. Лордс каже, іноді жінки під час БДСМ або просто сексу забувають сигнал, можуть досягти підпростору і не зможуть розмовляти. Вони можуть запанікувати прямо в процесі або зовсім оніміти. Як бути? Радимо звернути увагу на мову тіла дівчини, сигнали, які воно подає.

Також Лордс пропонує періодично ставити запитання своїй партнерці, щоб постійно уточнювати її психічний стан.

6. Тестувати «дорогою»

«БДСМ – штука ризикова, – попереджає Лордс. - Ти можеш занадто сильно вдарити даму під час шмагання. Можеш защемити нерв, сказати щось і викликати напад паніки. Зрозуміло, легкий ляпанець по попці - дрібниці життя. А ось ігри з батогами, тростинами та наслідками у вигляді синців — річ уже кримінальна».

Розумій ризики та наслідки, які вони тягнуть за собою.

Читайте також: А что, так можно было? Необычные виды секса, о которых знают немногие

7. Ігнорувати власні потреби

Перш, ніж почати грати в БДСМ, Адамс радить поставити такі питання:

а) "Що мені в цьому подобається?";

б) «Що хочу випробувати?»;

в) «Чи може моє тіло це зробити?»;

г) «Що мені потрібно від жінки, з якою я граю до, під час та після?».

Немає відповіді – не біда. До наступного статевого акту ти маєш час подумати.

8. Відсутність взаємодії з БДСМ-спільнотою

Усі хочуть конфіденційності та анонімності. Це нормально. БДСМ-суспільства це розуміють та враховують. А ще дають якомога більше інформації, щоб новачки були в курсі чого чекати. Деякі клуби навіть надають гіда, який відповість на запитання та підкаже, де і коли наступний обід. Так, саме обід, який зазвичай проводиться у «ванільних» місцях – ресторанах, кав'ярнях, барах тощо. Такі зустрічі дають можливість партнерам зустрітися і просто поспілкуватися.

«БДСМ-клуби — відмінна можливість вивчення нових навичок, відвідування семінарів, спостереження за тим, як інші люди отримують задоволення, використовуючи БДСМ-обладнання, до якого в тебе може не бути доступу, — додає експерт. — Так, далеко не кожна БДСМ-спільнота приємна. Нічого страшного: не подобається тут, пошукай там. Рано чи пізно прийдеш до успіху».

Нехай щастить!

Це цікаво

x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK