Мова сайту:

Що шукають користувачі:

CексФітнесСтосункиСтильАвто

Секс у космосі вважається неможливим. Точніше, вважався. Рішення вже знайдено.

Природне статеве бажання (тобто зайнятися яскравим сексом і досягти бурхливого оргазму ) проблемно задовольнити в умовах невагомості та перебування у космосі. Як мінімум – треба зафіксувати одного із партнерів, що вже є проблемою. Як максимум – керувати своїм тілом практично неможливо.

Незважаючи на те, що вже десятки років у космос літають різностатеві екіпажі, але жодна країна офіційно не підтвердила випадку інтимних відносин на орбіті. У той же час у астронавтів спостерігаються проблеми з сечостатевою системою, пов'язані з тривалим утриманням, і вчені ламають голови над вирішенням цієї проблеми. Навіть у SpaceX розводять руки, мовляв, вибачте ми поки не знаємо.

А якщо секс у космічній подорожі і буде можливим, то мікрогравітація точно зіпсує картину: низький кровоносний тиск, неконтрольовані рухи тіла, підвищене серцебиття, пітливість та інші "милі" речі. Якщо, звичайно, це не буде секс "поодинці"...

Читайте також: Петтинг: что это такое и чем он лучше секса?

Альтернативне вирішення проблеми пропонують канадські вчені, зокрема психолог з Університету Конкордія Саймон Дубе (Simon Dubé) та експерт зі штучного та цифрового інтелекту з Університету Лаваля Дейв Анктіл (Dave Anctil). Вчені кажуть: "Для підтримки психологічного добробуту та фізичного здоров'я команди можна використовувати секс-іграшки. Щоправда, це не допоможе задовольнити соціальний бік сексуальності".

Для "космічного" сексу вчені пропонують використовувати "еро-ботів" - по суті або звичайних секс-роботів, або різноманітні гаджети доповненої та віртуальної реальності зі штучним інтелектом.

Секс в невесомости - хотел бы попробовать?

Секс в невесомости - хотел бы попробовать?

Pinterest

"Ероботи пропонують можливість інтимних відносин зі штучними агентами, адаптованими до потреб їх користувачів. Але є нюанс: еро-ботичні технології поляризують суспільний та академічний дискурс. А саме: деякі засуджують їх як такі, що пропагують шкідливі норми, тоді як інші захищають потенційні переваги ботів для здоров'я, освіти та досліджень", - пишуть Дубе та Анктіл.

Найімовірніше, такі технології допоможуть космонавтам справлятися з самотністю, тривогою і виступати як "сурогатні романтичні партнери".

Датчики таких еро-ботів дозволять контролювати фізичний та психологічний стан космонавтів, допомагаючи керівникам місії стежити за здоров'ям екіпажу.

Читайте також: Космос между нами: 5 необычных вещей, которые делали люди на орбите

Інші дослідники вважають, що завдяки технологіям штучного інтелекту можна буде розробити секс-роботів, які все знають про секс, вміють налагоджувати психологічний контакт з людиною, позбавляти комплексів і при цьому приймати будь-який вигляд, включаючи колір шкіри, волосся, риси обличчя, параметри фігури і т. д. Згадаймо хоча б про секс-робота Harmony...

Безумовно, до роботів, що задовольняють абсолютно всі статеві потреби людини, ще далеко. Тому знаменитий PornHub хоче в космос відправити живих людей, і зняти там перше порно в умовах справжньої невагомості – Sexploration. Щоправда, поки що ідею провалено - потрібних $3,5 млн. не зібрали. Чекаємо і сподіваємося, що там з'являться усі найуспішніші порно-актори

Це цікаво

x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK