Мова сайту:

Що шукають користувачі:

CексФітнесСтосункиСтильАвто

Бризки води, слизькі тіла та розпаленість. Все, як у кіно, проте у реальному житті.

Не завжди тільки у "дорослих" фільмах можна побачити чудово зняті сцени інтиму у ванній та душі. Особлива магія цього місця в квартирі або будинку - витонченість, поєднання холоду та тепла, а також те, що під лагідними струменями води ви точно будете оголені.

З одного боку, секс у душі – це чудовий привід освіжити почуття та сексуальне життя. З іншого боку, є певні ризики на кшталт слизького кахлю або твердої підлоги. Але навіть за таких ризиків секс у душі - найгігієнічніший.

Читайте також: Секс в душе: 5 обстоятельств, о которых необходимо знать

Правила безпеки перед заняттям сексе все ж слід взяти до уваги - підготуй гумовий або інший килимок, що не ковзаэ, а також запасись гелем-змазкою, оскільки вода змиє всі природні виділення і тому можливий дискомфорт при проникненні. До речі, не надумай використовувати як лубрикант гель для душу або шампунь - постраждаєш, якщо не від печіння в причинному місці, то від рук дівчини.

Ну а от про пози ти, напевно, хочеш дізнатися більше. Їх чимало, всі допустимі, але не всі зручні. Ми вибрали найцікавіші та такі, що не складно реалізувати, щоб секс не був травматичним чи складним "у виконанні".

Секс в душе - отличное разнообразие

Секс в душе - отличное разнообразие

Pinterest

Обличчям до обличчя

Ні, це не драма і не новомодний серіал, це одна з найбезпечніших поз.

Чоловік може сісти на підлогу, підігнувши під себе ноги, а партнерка сідає зверху. Її ноги повинні еротично обвити твою поперек, а руки - шию. Притримай дівчину в стегнах і можеш приступати до основного процесу.

Доггі-стайл (стоячи)

Це ще один безпечний варіант, так як при ньому ймовірність вдаритися або впасти нижче за середньостатистичні показники.

Твоя позиція - стояти рівно, а от партнерці доведеться повернутися до тебе спиною і спертися на стінки душовою або стіну руками. Трохи зігни її в талії та роби все, що не показують на великих екранах крупним планом.

Тут, правда, врахуй, що покриття для підлоги повинно бути неслизьким. Якщо ж плитка на підлозі слизька - подбай про безпеку, інакше доведеться і ванну ремонтувати, і тіло подружки лікувати - падіння може будти неминучим.

Доггі-стайл (класика)

Чому класика? Та це всім відома поза. Ось тільки якщо зверху тектиме тепла вода з душу, стікаючи по її спині - це буде подвійно збудливо.

Позиція доггі-стайл не несе навіть частини того ризику, що попередні. Єдина незручність – недостатньо простора душова кабіна або ванна кімната. 

Ноги нагору (гімнастка)

Тут доведеться дівчині попрацювати і якщо ти чи вона не впевнені у можливості виконання цього трюку, не повторюйте його, особливо у слизькій ванній.

Читайте також: И на кухне, и в ванной: правила секса вне спальни

Нехай подруга обіпреться об стіну, а ти візьми її за ногу і зігни в коліні. Другою рукою притисніть до себе і починай зворотно-поступальні рухи. Така поза дівчатам подобається - торкається точка G, тож вона буде задоволена.

Секс в душе - отличное разнообразие

Секс в душе - отличное разнообразие

Pinterest

Дівчина на спині

А ось у цій позиції їй доведеться прилягти на підлогу. Коли вона, нарешті, погодиться – допоможи їй прийняти таке становище: зігнувши ноги, нехай притримує їх руками над колінами. Твоє завдання - акуратно зайняти позицію зверху і слідувати звичайному плану.

До речі, якщо в душовій кабінці є гідромасаж, це буде додатковим стимулюванням ваших нервових закінчень. А ще – непогана стимуляція та прелюдія.

Це цікаво

x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK