Мова сайту:

Що шукають користувачі:

CексФітнесСтосункиСтильАвто

І не думай, що секс - справа нехитра та проста. Виробничі, так би мовити, травми – не рідкість

Головна небезпека сексуальних стосунків – це травми, причому для обох партнерів. Однак, для чоловіків все ж таки деякі пози становлять ризик більший, ніж для дівчат.

Читайте також: 5 секс-игрушек, которые всегда под рукой

Звичайно, зламати пеніс неможливо (кісток у ньому немає, якщо що), але пошкодити - цілком імовірно. Дослідженням випадків травматизму серед чоловіків під час сексуальних ігор зайнялися американські вчені, опублікувавши результати в авторитетному медичному журналі Advances in Urology.

У дослідженні взяли участь (вимушено) 44 чоловіки, які потрапили до лікарень із травмами статевого члена. 28 із страждальців постраждали під час самого процесу, ну а найчастішими позами були:

Наїзниця (вершниця)

Дівчина знаходиться зверху, через що є можливість "вивернути" і травмувати, адже це - найкраща поза для жіночого оргазму. Дівчата захоплюються "їздою" і не завжди можуть вчасно зупинитись, якщо партнерові боляче.

Травмы возможны, но не неизбежны

Травмы возможны, но не неизбежны

tocha.net

Doggy style або по-собачому

Зусилля, які чоловік прикладає під час сексу в позі по-собачому, можуть призвести до 29% травм статевого члена. Не перестарайся.

Місіонерська поза

Як би не звучало дивно, але найпопулярніша поза для сексу може бути небезпечною. Найбільшу загрозу тут таїть кут проникнення і в 21% випадків він спричинив травми.

Загалом виходить, що будь-яка поза може бути причиною травми, тому - обережність понад усе.

Це цікаво

x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK