Мова сайту:

Що шукають користувачі:

CексФітнесСтосункиСтильАвто

Про дівчат

Дійте в унісон

9 червня 2010 | Автор: Men`s Portal

Передчасна еякуляція – це перша перешкода на шляху до досягнення одночасного оргазму. Як же розтягнути задоволення, щоб добре було обом і водночас?

У цій статті розглянуто своєрідний дев'ятиетапний план досягнення найвищого вираження синхронності - одночасного оргазму.

Потягни!

Для початку зверніть увагу на те, що відбувається з мошонкою під час сексу: вона поступово підтягується до основи пеніса. Обережно відтягнувши її вниз перед сім'явипорскуванням, чоловік може стриматися, поки не надто пізно.

Натисни!

Тепер навчися визначати, де в області між анусом і мошонкою знаходиться точка Джен-Мо, вплив на яку, згідно з рефлексотерапією даосів, призводить до того, що насіннєва рідина не вивергається назовні, а залишається в пахвинній ділянці, надходячи безпосередньо в кров, що дозволяє чоловікові відчувати оргазм без еякуляції.

Слід, втім, бути обережним: занадто інтенсивне натискання може призвести до закидання сперми в сечовий міхур, утворення каламутного осаду в сечі і можливого розвитку запалення.

Стисни!

Якщо не спрацьовує жодна з описаних тактик, час зайнятися зарядкою. Якщо правильно скорочувати м'язи малого тазу, зокрема, невеликий лонно-копчиковий м'яз (pubo-coccyqeus), це призведе до звуження насіннєвого каналу та затримки еякуляції. Почни з 25 скорочень, по 5 секунд кожне щодня.

З кожним скороченням чоловік повинен уявляти, що утримується від сечовипускання. За свої зусилля ти будеш винагороджений усіма прекрасними відчуттями, які дарує оргазм, але без сім'явипорскування.

Чіпай!

Оскільки в глибині піхви знаходиться мало нервових закінчень, тільки вагінальна стимуляція з меншою ймовірністю може привести жінку до кульмінації. Інакше кажучи, бездумні рухи сюди-туди - справа марна.

Подбаємо краще про клітор - високочутливий орган, розташований біля входу в піхву. Робіть це по черзі: чоловік може справитися з цим завданням під час сексу, але й жінка не повинна соромитися мастурбувати під час занять любов'ю.

Не поспішай!

Чоловікам, які скаржаться, що їхній партнерці потрібно занадто багато часу, щоб досягти оргазму, слід знати, що згідно з останніми дослідженнями з'ясувалося, що чоловіки випереджають жінок всього на кілька секунд. Висновок: це не жінки повільні – це ми мужики надто квапливі.

Досліджуй!

У 1994 році німецький акушер Ернст Графенберг виявив G-зону, надзвичайно чутливу область у чоловічій та жіночій анатомії. У жінок це шорстка ділянка на передній стінці піхви. Щоб дізнатися, де ця зона розташована у чоловіків, слід ввести великий палець в анус і натиснути у напрямку до центру тіла.

Стимуляція G-зони у жінок відбувається інтенсивніше при статевому акті, коли чоловік знаходиться ззаду. Мабуть, саме тому наші предки (як і більшість тварин) явно віддавали перевагу цій позі всім іншим. Незважаючи на ретельні дослідження, вчені так і не можуть пояснити, чому у чоловіків ця точка перебуває в анусі.

Фантазуй!

Анальний секс може дати виняткову насолоду. Трохи тренування і можна досягти одночасного оргазму у такий спосіб. Так само, як при звичайному сексі, почни з невеликої гри.

Уяви, що анус твого партнера або партнерки - це годинник, причому стрілка в положенні 12 вказує на голову. Тепер можна легко знайти найчутливіші точки для ручної стимуляції: на зовнішньому краї анального отвору, що відповідають 6 та 8 годин.

Тренуйся!

А тепер ми досягли найважливішої частини програми. Відкинь сексуальні забобони західної культури: сексу обов'язково треба вчитися! Хлопчики племені Манга з островів Кука отримують перші еротичні уроки в 13 років у дорослих досвідчених жінок, які навчають їх мастурбації, техніці кунілінгуса і тому, як довести партнерку до оргазму два або три рази, перш ніж досягти сім'явипорскування.

"Ефект всмоктування"

І остання порада постійним партнерам, які мають намір завести дітей. Біологи стверджують, що одночасний оргазм сприяє зачаттю. Скорочуючись при розрядці, м'язи піхви діють подібно до потужного пилососу, захоплюючи насіннєву рідину вгору назустріч яйцеклітині. Це явище, що отримало назву "ефект всмоктування", також значно збільшує шанси жінки завагітніти.

Це цікаво

x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK