Мова сайту:

Що шукають користувачі:

CексФітнесСтосункиСтильАвто

Щоб твоя подруга полюбила мінет, потрібно не лише у процесі притримувати їй волосся, а й робити ще кілька простих маніпуляцій

Нещодавно було проведено опитування, участь у якому взяли понад три тисячі жінок. На основі їхніх відповідей експерти склали список порад, як привчити дівчину до цього виду сексу. Читай і виховуй у своїй подрузі “оральну любов”.

Дозволь їй керувати

Читай також: Як навчити її «ковтати»?

Довір дівчині свій чарівний важіль, за допомогою якого вона зможе керувати твоїми почуттями, емоціями, настроєм, оргазмом, і в принципі багато чим. Жінок заводить, коли вони можуть керувати хлопцями у ліжку. Але лише під час орального сексу.

Реагуй

Вона паше-старається, а ти немов у рот води набрав. І вона не розуміє: правильно робить, неправильно робить, тобі подобається, не подобається, може, ти взагалі там заснув. Загалом, стогни, важко дихай, зітхай — щоб вона розуміла, що ти балдієш.

Не критикуй

Читай також: Темношкірі проти орального сексу?

Не подобається - не критикуй. Притримай дихання, замри, відсунься. Подобається - рухайся в такт. Ось така історія. І не дай Бог ляпнеш щось на кшталт "ти неправильно робиш". Можеш забути про оральний секс, якщо не назавжди, то надовго.

Будь галантним

Тобто притримуй волосся. Проковтнула — принеси води. Пести її вільними кінцівками — там, де можеш дотягнутися. І не забувай про зоровий контакт.

Це цікаво

x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK