Мова сайту:

Що шукають користувачі:

CексФітнесСтосункиСтильАвто

Презервативи - найнепередбачуваніша контрацепція: вони можуть як стимулювати оргазм, так і викликати алергію

Презерватив - головний гарант безпечного сексу та запобіжник від небажаної вагітності. Але навіть якщо ти вже сто разів користувався контрацептивом, це ще не означає, що вмієш їх правильно вибирати. Як це робити і на що звертати увагу – сьогодні ми розповімо.

ЧИТАЙ ТАКОЖ: Краще не вдягати: з чого були перші презервативи

Матеріал

Хоч латекс – один із найпопулярніших матеріалів для презервативів, але у нього купа недоліків. Перший – 0.05 мм товщини. Коли справа доходить до інтимних відчуттів, це дуже відчутно. А ще латексні презервативи у п'яти із ста людей викликають алергію. Сподіваємося, ти не входиш до їхнього складу.

Поліуретан – звучить небезпечно, але не обессудь. Цей матеріал тонший (0,02 мм) і міцніший за латекс. А ще він краще пропускає тепло. Але за рахунок цього контрацептив коштує дорожче. Та й купити це щастя можна далеко не у кожному супермаркеті.

Кишки ягняти - найкращі презервативи, але найекзотичніші. Вони дожили до наших днів лише завдяки людям, які не переносять ні латекс, ні поліуретан. Мінус полягає в тому, що контрацептив не захищає від інфекцій та продається лише у спеціалізованих магазинах (типу "Інтим"). Зате він добре проводить тепло. Тому в презервативі з кишки ягняти ти очманієш від відчуттів.

Помічники у сексі: гід по вибору презервативів

Помічники у сексі: гід по вибору презервативів

depositphotos.com

ЧИТАЙ ТАКОЖ: Презерватив з Європи покращить потенцію

Розміри презервативів

Товщина має значення. Якщо контрацептив можна розгорнути у довжину, зробити його ширшим складніше. Тому вибирай правильний діаметр. Стандарт - 53 мм (коло члена в момент блискучої ерекції, розділена надвоє). Збільшений розмір – 57 мм. У азіатських виробників справи гірші - 51 мм. Але є торгові марки, що випускають презервативи незвичайних розмірів (зокрема і найменші). Щоправда, коштують вони дорожче за звичайні.

Змащення

Сьогодні презервативи змащують силіконом чи водою. Останньою користуються ті, хто не переносить силікон. Але вона скоріше висихає. Результат - секс поступово перетворюється на сухе тертя. Ще один вид мастила – сперміциди (наприклад, ноноксинол-9). Це додатковий гарант безпеки, але при регулярному використанні речовина може викликати алергію у всіх учасників інтиму.

Помічники у сексі: гід по вибору презервативів

Помічники у сексі: гід по вибору презервативів

depositphotos.com

ЧИТАЙ ТАКОЖ: Коли презерватив співає

Пролонгуючі

Всередину цих контрацептивів наносяться спеціальні анестетики (лідокаїн, бензокаїн), що знижують чутливість члена. З такими секс можна перетворити на 9-годинну робочу зміну. Але будьте обережні: якщо порвався презерватив, то при попаданні речовини у вагіну може виникнути алергія. Те саме стосується і орального сексу. А ще такі презервативи не рятують від передчасної еякуляції, якщо маєш гормональні чи психологічні проблеми.

Стимулюючі

Ребристі, вусаті, пухирчасті та інші презервативи - чудова іграшка для стимуляції жіночого оргазму. Але часто на початку статевого акту у дівчат вони викликають дискомфорт, а потім їхній ефект не відчувається взагалі. Тому спитай, що подобається твоїй подружці, якщо вирішив поекспериментувати у сексі.

ЧИТАЙ ТАКОЖ: Захисні сукні: одягни її у презерватив

Це цікаво

x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK