Мова сайту:

Що шукають користувачі:

CексФітнесСтосункиСтильАвто

Навіть найпростішим контрацептивом потрібно знати як правильно користуватися. Інакше доведеться готуватися до поповнень у сім'ї

Вченим з Університету в Індіані було не ліньки протягом 16-ти років проводити цілих 50 досліджень-моніторингів використання презервативів. І вони дійшли висновку, що багато парочок взагалі не вміють ними користуватися. Радимо познайомитися з їхніми помилками. Можливо, ти наступаєш на ті ж самі граблі.

ЧИТАЙ ТАКОЖ: Краще не вдягати: з чого були перші презервативи

Запізніле рішення

Статистика: від 17 до 50 відсотків пар надягають презерватив вже після того, як почався статевий акт. І дарма, адже запізніле рішення не рятує від венеричних захворювань та вагітності, тому що навіть у предеякуляті теж може бути сперма.

Раннє рішення

13,6-44,7% коханців знімають контрацептив, перш ніж чоловік приходить до фінішу. Висновок: хто поспішає, той потім ходить із коляскою.

Підготовка до застосування

Майже 25,3% постільних суперменів спочатку розгортають презерватив, а потім його надягають. Хоча насправді треба робити все навпаки.

Захист себе в ліжку: 15 помилок із презервативами

Захист себе в ліжку: 15 помилок із презервативами

catalopez.com

ЧИТАЙ ТАКОЖ: Коли презерватив співає

Апендикс

Пам'ятай: у презервативі завжди потрібно залишати місце для сперми. Інакше вона прорве те, чим ти оберігаєшся. Про це забувають 24,3-45,7% коханців.

Повітря

Повітря у презервативі – теж погано. Тертя призводить до того, що у цьому місці контрацептив рветься. І тоді доведеться передчасно готуватися стати татом. 41,6% чоловіків вже відчули на собі цей тягар. Чи ти хочеш повторити їхні помилки?

Навиворіт

Нема другого презервативу під рукою? Думати треба було раніше. А зараз навіть і не думай виходити з ситуації, одягнувши контрацептив навиворіт. Таке рішення також може обійтися вагітністю. Від 4-х до 30-ти відсотків пар особисто переконалися у цьому.

У весь зріст

8,8% чоловіків забувають розгортати презерватив так, щоб він повністю закривав орган. А потім живуть у страху небажаної вагітності. Не наслідуй їх.

Захист себе в ліжку: 15 помилок із презервативами

Захист себе в ліжку: 15 помилок із презервативами

guiactivaponiente.com

ЧИТАЙ ТАКОЖ: Презерватив з Європи покращить потенцію

Руками

Розривати зубами упаковку з презервативом – хижо та сексуально. Але ти можеш його прокусити. Статистика: від 2,1 до 11,2 відсотків пар уже наїлися мастила, латексу та проблем із небажаною вагітністю.

Перевірка

74,5% чоловіків забувають про те, що перед статевим актом презерватив слід перевірити на наявність ушкоджень. А як часто ти дивишся на цілісність контрацептиву? Особливо тоді, коли перед тобою лежить оголена красуня, що зголодніла по сексу?

Змащення

З часом рідина на презервативі стирається і його потрібно додатково змащувати. Від 16-ти до 25,8% пар забувають про це, а потім скаржаться на низьку якість продукту.

Сумісність

Різним презервативам підходять різні змазки. Якщо користуєшся контрацептивами з традиційного латексу, забудь про рідини на олійній основі. Досвід показав: вони ушкоджують цілісність латексу. А чим це закінчується – ти вже здогадався.

Захист себе в ліжку: 15 помилок із презервативами

Захист себе в ліжку: 15 помилок із презервативами

missw.net

ЧИТАЙ ТАКОЖ: День презервативу: 5 найпотрібніших контрацептивів

Після оргазму

Як би тебе жінка не просила залишитись у неї всередині - не слухай її. Твій орган втрачає свою силу та зменшується у розмірах. Результат: сперма, що міститься в презервативі, може виплеснутися. 31% чоловіків постійно забувають про це.

Повторне застосування

Як би це не звучало, але близько 3,3% коханців повторно використовують презервативи. Ми сподіваємося, ти – не один із них.

Інструкція із застосування

Понад 19 відсотків чоловіків ігнорують правила зберігання презервативів. А потім скаржаться, що сьогодні все, за що не візьмись – китайський ширпотреб. Рекомендуємо детально ознайомитися з інструкцією, щоб не виникало форс-мажорів.

Сумна статистика

Усього 45% чоловіків віком від 18 до 24 користуються презервативами (згідно з твердженнями Американського Дослідницького Центру Сексу). Далі - ще сумніше: всього 29,3% чоловіків віком від 25 до 34 застосовують контрацептив. Усі, хто старше 35-ти – лише у 21,3% випадків надягають "резину антивагітності".

ЧИТАЙ ТАКОЖ: Захисні сукні: одягни її у презерватив

Це цікаво

x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK