Мова сайту:

Що шукають користувачі:

CексФітнесСтосункиСтильАвто

Не чистити зуби вечорами можна. Напиватись літрами пива — можна. Їсти тонни смаженої картоплі – теж можна. А ось наступні помилки у сексі робити не можна

Яким би казковим секс не був, який би бурхливий оргазм ти не відчував, у жодному разі не припускайся наступних помилок у сексі.

 

Правило перше, повчальне

Читай також: Чоловічі помилки в сексі: 4 головних та непробачних

У сексі не можна мовчати! Щоб безпомилково відрізняти те, чого в сексі робити НЕ МОЖНА, від того, що в сексі робити потрібно, навчися розмовляти! Це перше, головне правило непоганого сексу. Навіть якщо ти прочитаєш сотню розумних книжок про секс, навіть якщо переспиш із сотнею дівчат, все одно у кожної з них знайдеться хоча б один "маленький такий секрет", без якого секс їй не в радість. Можна, звичайно, здогадатися, але запитати — швидше та ефективніше.

На цій оптимістичній фразі покінчимо з мораллю загального характеру про те, що в сексі робити не можна, і перейдемо до конкретних порад.

Порада друга

Читай також: Ідеальний вік для бурхливого сексу – після 30-ти

Не можна припиняти ласки відразу після того, як дівчина отримала перший оргазм. Цим ти позбавляєш її можливості дізнатися, що таке мультиоргазм. Маленький нюанс: якщо ти подарував їй оргазм за допомогою кунілінгуса, залишайся гранично уважним до стану дівчини. Відразу після кліторального оргазму клітор жінки стає суперчутливим і деякі дівчата абсолютно не приймають дотиків до нього. Зосередься на вагінальному сексі.

Секс "всуху" та ще шість способів налажати в ліжку

Секс "всуху" та ще шість способів налажати в ліжку

Woman's Day

Порада третя

Будь-який вид сексу "всуху" - табу! Не варто нехтувати початковими ласками. У хід повинні йти поцілунки, масаж тіла. Плюс не соромся використовувати лубриканти.

Порада четверта

Читай також: Чому вона не хоче сексу: 6 причин та вирішення проблеми

Не шукай у тілі жінки точку G, мов археолог – золото. Пам'ятай: тіло жінки — не карбюратор, і спроби перебрати його із зосередженим обличчям загрожують: якщо не ударом у щелепу, то непорозумінням.

Хочеш таки дізнатися, де знаходиться ця горезвісна точка G? Продумай сценарій своїх пошуків. Почуття гумору чи високий рівень довіри між вами — чудові помічники у цій нелегкій справі.

Секс "всуху" та ще шість способів налажати в ліжку

Секс "всуху" та ще шість способів налажати в ліжку

eDrugstore.com

Порада п'ята

Читай також: Секс та їжа: що у них спільного

Категорично не можна висміювати свою партнерку, за що б там не було. У деяких дівчат під час оргазму обличчя спотворюється настільки, що утриматись від сміху непросто. Є жінки, які під час оргазму пищать, деякі матюкаються.

Якщо не хочеш, щоб чорти смажили тебе на тому світі за невгамовне почуття гумору, вправляйся в тактовності.

Порада шоста

Читай також: Секс-залежність: десять ознак

Загалом у сексі можна все. Розумієш, усе! Окрім того, що не подобається партнеру. А тут можуть бути варіанти. Тому, навіть якщо ти дуже любиш, коли тебе однією рукою чухають за вушком, а іншою люто шльопають по сідницях — дізнайся у дівчини, чи не викликає у неї такий секс-маневр непереборної огиди. Не варто також тягнути на перше побачення страпон чи наручники — розвідай заздалегідь, раптом твоя дівчина цього не любить.

Порада сьома

Відразу після сексу не можна спати. Ти можеш бути суперкоханцем, але якщо на двадцять першій секунді після сексу ти заснув, дівчина відчує себе покинутою і незаслужено скривдженою.

Це цікаво

x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK