Мова сайту:

Що шукають користувачі:

CексФітнесСтосункиСтильАвто

Тантричний секс – це заняття на трьох. Щоправда, це не те, про що ти зараз подумав. Це не груповуха, а єднання тіла, розуму та душі

Ну що, ще не зникло бажання читати далі? Тоді вперед! Але май на увазі: мова піде не про те, як взяти до рук свій пеніс і до якої частини жіночого тіла його прикласти, щоб "Нірвана відкрилася". Буде нудно і, можливо, не зовсім зрозуміло. Особливо, якщо в твоєму житті не було йоги, практики медитацій чи якихось східних єдиноборств з їхньою особливою “ідеологією”.

Ти ще тут? Впертий, але! Ну, тебе попередили...

Тантричного сексу понад чотири тисячі років від народження

І практикували його люди, з дитинства налаштовані на тотальну чистоту, тобто на чистоту помислів та тіла. І якщо з чистотою помислів хоча б теоретично все зрозуміло (десять заповідей, хоч і не дуже уважно, але все-таки читали), то про чистоту тіла треба поговорити докладніше.

Читай також: Йога та секс: ТОП-5 таємниць спритного мачо

З погляду тантричного сексу чистота тіла – це не гарячий душ із гарною мочалкою, хоча й це не виключається. Чистота тіла – це, по-перше, чи не абсолютне здоров'я. Як мінімум – відсутність очевидних проблем типу хронічного запалення передміхурової залози. З цією проблемою в тантричний секс навіть не надумай гратися! І задоволення не отримаєш, і здоров'я покладеш на вівтар своєї невгамовної сексуальності.

Перше, що потрібно знати про тантричний (а також даосський) секс - цим не захоче займатися 99,9% чоловіків. Тому що чоловіки цим займаються якраз для того, що є технічним "фолом" (від слова fall) у тантричній практиці. Крім того, там все зав'язано на диханні та управлінні увагою. А це вимагає базових практик із тисячоразовими повтореннями. Ті, хто такий курс молодого бійця пройшов, можуть вивчати предмет із першоджерел, а не за словами тих, хто читав про те, що хтось розповідав.

До речі, із реальних тантричних практиків саме цією практикою займаються одиниці. Задоволення в ній для чоловіка мало, а результати зміни свідомості можна отримати більш простими засобами.

Тантричний секс: вся правда про ментальний спосіб займатися сексом

Тантричний секс: вся правда про ментальний спосіб займатися сексом

youtube.com

Про оргазм у тантричному сексі

Справа в тому, що тантричний секс має на увазі багатогодинне балансування на межі оргазму. Яким чином? Це дуже важко пояснити. Справа в тому, що здатність утримувати тіло за дві миті від вершини блаженства стає можливим у тому випадку, якщо людина знає, що таке енергетичні потоки в тілі та у Всесвіті, вміє відчувати їх і хоч якоюсь мірою керувати ними.

Читай також: ТОП-12 божевільних місць для інтиму

Є, звичайно, і простіший для чоловіка спосіб тримати себе на краю оргазму. І ти, мабуть, знаєш, якими нехитрими маніпуляціями можна відсунути оргазм. Наприклад:

  • думати про щось інше;
  • припинити фрикції, коли оргазм "на порозі";
  • і навіть шалено обертати очима проти годинникової стрілки (писав один розумник на форумі).

Але це не те! Ці хитрощі не мають жодного відношення до тантричного сексу. Більше того, суперечать йому. Тантричний секс - це майстерність управління своєю сексуальною енергією, а не вміння передавлювати насінні канали в промежині.

Тантричний секс: вся правда про ментальний спосіб займатися сексом

Тантричний секс: вся правда про ментальний спосіб займатися сексом

youtube.com

Мета тантричного сексу

Це - єднання коханців один з одним на енергетичному рівні. Більше того: найвищою метою тантричного сексу є єднання з енергоінформаційним полем Землі. 

Читай також: Секс-іграшки, яких наздогнав побут

Однак вчені вважають тантричний секс безглуздим, оскільки статевий акт грунтується не так на потребу організма, але на бездумному наслідуванні соціальним стереотипам. Та й згідно з даними досліджень, ідеальний час для сексу — близько 10 хвилин, а тантричний славиться не лише тривалістю, а й повільністю.

З чого починається тантричний секс

Прекрасний початок тантричного сексу – спільний душ. Це до теми про чистоту тіла в буквальному та трохи переносному значенні. Вода змиває з тіла не лише фізичний бруд, а й чудово чистить його енергоінформаційне поле.

До речі, для тантричного сексу практично не годяться заміжні жінки, за рідкісним винятком. Побут дуже сильно приземляє жінок, вони насилу відключаються від повсякденних думок про шкільні уроки дітей, брудний посуд і твої нестирані шкарпетки. Під час звичайного сексу тривалістю від трьох до десяти хвилин вони ще можуть про це забути, а для тантричного просто не вистачає енергії. Тому вибирай для тантричного сексу дівчат особливого типу: які вміють відключатися від реальності. Найчастіше це незаміжні жінки.

Читай також: 11 місць, де секс гарантовано

Друга обов'язкова умова тантричного сексу – гарантія відсутності зовнішніх перешкод. Ви повинні точно знати, що вам ніхто не завадить. А в кімнаті має бути практично абсолютна ізоляція від зовнішніх звуків: якщо під час тантричного сексу ти почуєш, як сусід спускає воду в унітазі – вважай свій експеримент проваленим. Втім, навички деконцентрації від звуків можуть врятувати ситуацію. Знаєш, що таке? Ні? Тоді подбай про звукоізоляцію.

Тантричний секс: вся правда про ментальний спосіб займатися сексом

Тантричний секс: вся правда про ментальний спосіб займатися сексом

youtube.com

Щоб полегшити собі правильний настрій на тантричний секс, можна (і навіть потрібно) увімкнути хорошу музику, наприклад, звуки природи. Ідеально - дзюрчання струмка. Камін або гарна свічка з відблисками її полум'я по стінах — чудова ідея!

Що далі? Спонтанні рухи. О Боже! Знову ж таки треба знати, що це таке! Ну, у першому наближенні – це вільні рухи тіла. Як Бог на душу покладе. А "покласти" він може дуже дивні рухи ...  Що просто не опишеш цього всього! Практика, практика, практика...

Остання підказка: тантричний секс не скасовує дотиків, як думає багато хто. І навіть проникаючий секс також можливий. Хочеш освоїти тантричний секс? Знайди гаорного викладача, а не гуляй сайтами у пошуках теорії. Зрозумів? Виконуй.

Це цікаво

x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK