Мова сайту:

Що шукають користувачі:

CексФітнесСтосункиСтильАвто

Як переспати з дівчиною чоловікові, у якого завелося солідне пузце? Наступні сексуальні пози з Камасутри на допомогу

Творці Камасутри були святими від сексу і, безсумнівно, могли передбачати майбутнє, тобто глобальне ожиріння людства. Фастфуди керують світом, але так і не змогли відібрати у чоловіків з пивним животом бажання займатися сексом.

Пози з Камасутри: 4 способи зробити це на боці

Пози з Камасутри: 4 способи зробити це на боці

sibenik.in

Перша сексуальна поза з Камасутри

Читай також: Поза для сексу: що вона розповість про тебе

Щоб уберегти свою дівчину від випробування своєю вагою, запропонуй їй сексуальну позу з Камасутри, яка займає проміжне положення між "чоловік зверху" та "чоловік на боці".

Вихідне положення: твоя партнерша лежить на боці, витягнувши нижню ногу та зігнувши верхню. Не гай ні секунди, побачивши це: тут же лягай зверху. Твої ноги мають обвити нижню ногу дівчини. Вагу своїх потужних грудей злегка перенеси на руки.

Ця сексуальна поза хороша ще й тим, що дозволяє м'яко перейти у позу "діивчина на животі, чоловік зверху". Найкраще зробити це перед оргазмом.

Пози з Камасутри: 4 способи зробити це на боці

Пози з Камасутри: 4 способи зробити це на боці

youtube.com

"Зазирни їй у вічі, якщо не боїшся правди"

Читай також: 5 секс-поз, які має спробувати кожний чоловік

Ця поза хороша тим, що дає можливість перед початком активного сексу просканувати настрій жінки та зрозуміти, чи достатньо ти вже навозився з прелюдіями чи ні.

Лягайте на бік обличчям один до одного. Нога дівчини закинута на твою "талію". Якщо експрес-аналіз її стану дозволив тобі зробити висновок, що можна вже перейти до активного сексу – вперед! Вводь пеніс, вільною рукою привертаючи дівчину до себе ближче. У цій сексуальній позі неглибоке проникнення, зате дуже хороший контакт тіл.

Пози з Камасутри: 4 способи зробити це на боці

Пози з Камасутри: 4 способи зробити це на боці

HomeTimes

"Обдури природу"

Читай також: У якій позі жінка швидко досягає оргазму

Поклади дівчину на бік, а сам прилаштовуйся ззаду, закинувши ногу їй на талію. Після того, як тобі вдасться ввести пеніс, партнерша має нахилитися вперед, відсуваючись від чоловіка. Ця поза забезпечує гарне введення пеніса та його натягування.

Четверта сексуальна поза з Камасутри

Читай також: Інтернаціональний секс: 3 найпопулярніші пози

Активний секс починається у місіонерській позі, потім і чоловік, і дівчина лягають на бік. Але ж обережно! Щоб контакт тіл був повнішим, а проникнення глибшим, партнерша може зімкнути ноги за спиною чоловіка.

Це цікаво

x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK