Мова сайту:

Що шукають користувачі:

CексФітнесСтосункиСтильАвто

Виробник має намір просувати Lancia у Європі як преміум-бренд.

Ще кілька років тому Lancia була на межі зникнення: у строю залишилася єдина модель, а продажі велися лише в Італії. Однак після створення концерну Stellantis у історичного бренду з'явився шанс на повноцінне перезавантаження. Саме так явилося четверте покоління хетчбека Ypsilon.

Технічно це той же Peugeot e-208, а зовнішність авто натхнена торішнім концептом Lancia Pu + Ra HPE. З нього взяли і глянсову панель на капоті, і три світлодіодні промені спереду, і Y-подібний малюнок фар. До речі, цей незвичний стиль планують зробити фірмовим для майбутніх автомобілів Lancia.

Читайте також: Заряджений хетчбек від Mercedes у зеленому кольорі? Чому б і ні!

Салон із двома 10,25-дюймовими екранами та оздобленням з матеріалів вторинної переробки нагадує вітальню: у ньому навіть є свій «столик» — цей округлий майданчик насамперед призначений для бездротової зарядки гаджетів.

За це незвичайне оформлення інтер'єру подяка партнерам Lancia - виробнику дизайнерських меблів Cassina. Ця версія навіть отримала окрему назву - Ypsilon Edizione Limitata Cassina (читати виключно на італійський манер).

І звісно, це електрокар. Максимальна віддача встановленого на передній осі двигуна - 156 к.с. Ємність батареї - 51 кВт·год, а її повного заряду вистачить на 403 км пробігу за циклом WLTP. Тут є швидка зарядка: вона поповнює запас енергії з 20 до 80% за 24 хвилини.

Читайте також: Skoda представила оновлену родину Octavia

Пізніше гаму поповнять гібридні версії на базі бензинової 1,2-літрової турботрійки потужністю 100 і 136 к.с. А ще до 2025 року обіцяють випустити модифікацію HF (High Fidelity). У минулому столітті Lancia часто використовувала ці дві літери для маркування спортивних моделей.

Показана Edizione Limitata Cassina буде випущена тиражем у 1906 екземплярів (на честь року заснування Lancia), ціна - €39 500.

Це цікаво

x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK