Мова сайту:

Що шукають користувачі:

CексФітнесСтосункиСтильАвто

Одночасно дебютували ліфтбек та універсал, у тому числі в «зарядженій» RS-версії.

Зовнішність популярного автомобіля зазнала невеликих змін: нова версія отримала перероблені фари, грати радіатора та бампери. Також на вибір запропонують нові диски розміром 16 чи 19 дюймів.

У стандартну комплектацію входять 10-дюймова цифрова панель приладів та мультимедіа-екран аналогічного розміру. Також в оновленій моделі є покращена система безключового доступу, бездротова зарядка для гаджетів, новий асистент з паркування з дистанційним керуванням і система стеження за втомою водія.

Читайте також: BMW представила 5 Series Touring

На старті продажів свіжа Octavia доступна у чотирьох комплектаціях: Essence, Selection, Sportline та RS. Кожній з них відповідають кілька варіантів оформлення інтер'єру (всього їх 9), і в залежності від версії в обробці використовуються різні тканини (у тому числі із перероблених матеріалів) або шкіра.

З моторної гами вибули літрова "трійка" і плагін-гібриди з індексом iV, а чисто паливна Octavia RS більше не має дизельної версії з опціональним повним приводом - тільки дволітрова бензинова "турбочетвірка", віддачу якої підвищили з 245 до 265 л.

Молодші версії Octavia вийдуть на ринок із 1,5-літровими бензиновими «четвірками» на 115 і 150 к.с. У основі вони поєднуються з шестиступінчастою «механікою», а за наявності опціонального стартер-генератора — із семиступінчастим «роботом».

Читайте також: Швидкісна "електричка": Porsche показали новий Taycan

У 2025 році в гамі з'явиться дволітровий 204-сильний ДВС з «роботом» та повним приводом. Також у лінійці збережуться дволітрові дизелі на 115 та 150 к.с. з аналогічними коробками.

Швидше за все, нинішній рестайлінг стане останнім для Skoda Octavia в її традиційному форматі - напевно, цю модель чекає перетворення на електрокар (за аналогією з останнім Golf).

Це цікаво

x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK