Мова сайту:

Що шукають користувачі:

CексФітнесСтосункиСтильАвто

У продаж автомобіль надійде на початку 2024 року.

Один із найпопулярніших седанів у світі зазнав серйозних змін. Крім ґрунтовно переробленого дизайну, нововведення також торкнулися і технічної частини авто.

Toyota прощається з V6, оскільки нова Camry буде гібридом, і зараз анонсовано дві її версії. Перша поєднує в собі 2,5-літровий бензиновий мотор і два електродвигуни. Сумарна потужність установки становитиме 228 кінських сил. У другому варіанті електричних моторів вже три, причому додатковий обертає задні колеса, роблячи Camry повнопривідною. Ця версія силової установки видає 235 л.

Також у Toyota заявили, що глибоку переробку отримала підвіска. Тепер вона забезпечить кращу чутливість при поворотах керма та підвищить керованість автомобіля.

Екстер'єр нової Camry перегукується із вже звичним зовнішнім виглядом усіх свіжих моделей від Toyota. Однак решітка радіатора та вузька світлотехніка відсилають нас до минулого покоління авто. Для любителів «допів»: у топовій комплектації XSE є можливість двоколірного фарбування та встановлення 19-дюймових дисків.

Салон новинки оснащений цифровою панеллю приладів з імітацією циферблатів і великим мультимедіа-дисплеєм. Оздоблення салону пропонується у тканинах SofTex чи шкірі. Також доступна аудіосистема JBL з дев'ятьма динаміками.

Що стосується технологічності, то нова Camry оснащується комплексом Toyota Safety Sense 3.0 . Він включає систему попередження зіткнень, адаптивний круїз-контроль, автоматичне дальнє світло і систему контролю сліпих зон . Також водій буде попереджений про сходження зі смуги, дорожні знаки та перехресний рух ззаду.

Це цікаво

x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK