Мова сайту:

Що шукають користувачі:

CексФітнесСтосункиСтильАвто

Розбираємось, на що будуть здатні Samsung Galaxy Glasses.

Не секрет, що південнокорейська компанія розпочала роботу над окулярами ще у 2023 році. Тоді було зареєстровано торгову марку, проте лише нещодавно у мережі з'явилися патентні зображення, які, як передбачається, демонструють дизайн Galaxy Glasses.

Виглядає так, що гаджет буде схожий на класичні сонцезахисні окуляри. Зовнішнє джерело живлення для постійної роботи їм буде не потрібне - акумулятори знаходяться всередині самих дужок. Підзарядити пристрій можна буде за допомогою чохла-пауербанку.

Читайте також: Альтернативи Apple Vision Pro: 5 доступних варіантів окулярів віртуальної та доповненої реальності

Цікаво, що на ескізах не показані камери та інші датчики, які мають бути у подібних пристроях. Їхня відсутність може означати, що в Samsung планують зробити Galaxy Glasses більш доступними за ціною, ніж інші AR-гаджети. З іншого боку, цей патент може стосуватися лише зовнішнього вигляду окулярів.

Коли ж Galaxy Glasses з'являться у продажу? Відповіді на це питання поки що немає, адже Samsung не робила жодних офіційних заяв. Однак на порожньому місці цей патент не з'явився б, очевидно, компанія активно працює над даним продуктом.

Це цікаво

x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK