Мова сайту:

Що шукають користувачі:

CексФітнесСтосункиСтильАвто

Про VR-гарнітуру від Apple написано вже багато, проте на ринку існують аналогічні пристрої, які коштують дешевше за гаджет купертинівців.

Наразі Apple Vision Pro вважається лідером серед гарнітур змішаної реальності, хоча його ціна становить $3500. За ці гроші Apple пропонує дисплей micro-OLED (з 23 млн пікселів), передову систему стеження (2 основні камери, 6 камер стеження, 4 камери для відстеження руху очей, камера TrueDepth, сканер LiDAR, 4 інерційні блоки вимірювання, датчик мерехтіння та датчик освітленості), а також ретельно розроблене програмне забезпечення в visionOS.

Однак це перше покоління продукту, і, крім того, воно дороге, а також не позбавлено вад. У той же час, деякі альтернативи можуть бути не менш цікавими. До того ж за менші гроші.

PICO 4

  • Ціна від 17,5 тис. грн

PICO

Незважаючи на доступну ціну, ці окуляри мають значні характеристики: частота оновлення до 90 Гц, роздільна здатність до 4К, кут огляду 105 градусів і 128 ГБ вбудованої пам'яті. Вони також підтримують доповнену реальність та оснащені контролерами з вібромоторами.

PICO

Sony PlayStation VR2

  • Ціна від 23 тис. грн

Sony

Популярний у користувачів PS5 пристрій. З роздільною здатністю 2000х2040 пікселів, частотою оновлення 120 Гц і 4 камерами для відстеження положення користувача, він дозволяє поринути в улюблені ігри, будь то хорори або симулятори.

Sony

Читайте також: Погралися і досить: покупці Apple Vision Pro масово повертають пристрій до магазинів

Oculus Quest 2

  • Ціна від 12,5 тис. грн.

Oculus

Продукція Oculus зробила гарнітури VR широковідомими. Нова модель оснащена процесором Qualcomm Snapdragon XR2, 6 ГБ оперативної пам'яті та 128 ГБ вбудованої пам'яті. Незважаючи на кут огляду 90 градусів та частоту оновлення 72 Гц, ціна робить гаджет конкурентоздатним.

Oculus

HTC VIVE PRO 2

  • Ціна від 54 тис. грн.

HTC

Висококласний пристрій з роздільною здатністю 4896x2448 пікселів, можливістю використовувати доповнену реальність, частотою оновлення до 120 Гц і кутом огляду 120 градусів. Якщо якість зображення та продуктивність для вас важливі, цей гаджет - чудовий вибір.

HTC

Valve Index VR Full Kit

  • Ціна від 44 тис. грн.

Valve

Один з найпросунутіших пристроїв у сегменті. Сумісний з Windows, MacOS та Linux, має доступ до платформи SteamVR, а також частоту оновлення 144 Гц та якісне звучання.

Valve

Це цікаво

x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK