Мова сайту:

Що шукають користувачі:

CексФітнесСтосункиСтильАвто

На думку «баварців», так мають виглядати позашляховики майбутнього.

Vision Neue Klasse X абсолютно не схожий на те, що робила компанія раніше, але водночас у свіжому концепті проглядаються відомі риси, характерні лише для BMW.

За словами голови правління BMW Олівера Ціпса, компанія вирішила кардинально переглянути свій підхід до створення автомобілів.

Читайте також: Rolls-Royce представив найдорожчий автомобіль: родстер Arcadia Droptail

«Neue Klasse – це набагато більше, ніж просто автомобіль чи конкретна концепція. Це переосмислення бренду BMW — і водночас це буде більше BMW, ніж будь-коли», - наголосив Ципсе.

BMW

На думку представників BMW, саме так мають виглядати позашляховики майбутнього.

До речі, цей концепт незабаром стане реальністю: через півтора роки Vision Neue Klasse X перетвориться на серійний BMW iX3. Загалом на новій платформі планується випустити шість моделей.

Читайте також: Цей гіперкар вміє стрибати та танцювати: знайомимося з YangWang U9

Щодо технічної частини все виглядає непогано. Тут вам і надшвидкісна зарядка (300 км ходу за 10 хвилин), і силова установка на 1340 конячок, і шасі, де кожне колесо керується окремо, і синхронні двигуни нового покоління, світлодіодні фари з елементами, надрукованими на 3D-принтері.

BMW

Однак якщо почитати коментарі в соцмережах, складається враження, що багато хто не зрозумів дизайн нового концепту. Дехто вважає, що в головному офісі Mercedes вже відкоркували шампанське. Мовляв, зроблено так погано, що гірше вже не може бути. Втім, скепсис часто супроводжує сміливі інноваційні ідеї.

Це цікаво

x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK