Мова сайту:

Що шукають користувачі:

CексФітнесСтосункиСтильАвто

Хочеш вдихнути аромат справжньої розкоші? Звернись до виробників автомобілів: ці хлопці часом роблять не лише круті машини

Для багатьох чоловіків одна назва – Бентлі – викликає солодко-міфічний аромат успіху. І ось тепер легендарний британський автомобільний бренд вирішив втілити чоловічі мрії у реальні запахи.

Під знаменитим логотипом Bentley виходить у світ перша серія з трьох елітних одеколонів із запахом «розкішного автомобіля». І не варто думати, що сказане – лише чисто символічна фраза для неприкритого піару.

Пахни як Bentley: створено крутий парфум

Пахни як Bentley: створено крутий парфум

justluxe.com

Справа в тому, що ці парфуми містять ноти дерева, шкіри та дорогоцінної олії з кореня ірису – високоякісних природних матеріалів, якими традиційно оздоблені салони практично всіх моделей Bentley.

Пахни як Bentley: створено крутий парфум

Пахни як Bentley: створено крутий парфум

justluxe.com

У роботі над обмеженою (загалом 999 флаконів) серією нового парфуму, крім власне британської автокомпанії, брав участь французький парфумерно-ювелірний будинок Lalique. Перша серія парфумів від виробника люксових авто складається з трьох ароматів, два з них створювалися знаменитим парфумером Наталі Лорсон, один Мілен Алран.

ЧИТАЙ ТАКОЖ: Понюхай, чим пахне: ТОП-10 чоловічих одеколонів

Початок продажів нової стильної фішки для розкішних чоловіків – квітень цього року. Найдорожчий варіант - Bentley Crystal Edition, прикрашений гірським кришталем - коштує 4600 доларів за флакон в 40 мл. Але тим із чоловіків, у кого зараз тимчасові фінансові проблеми, але долучитися хочеться, сумувати не варто – будуть доступні також пляшки по 60 мл одеколонів Bentley for Men та Bentley for Men Intense по 67 і 108 доларів відповідно.

Це цікаво

x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK