Мова сайту:

Що шукають користувачі:

CексФітнесСтосункиСтильАвто

Багато людей вважають, що це одна з яскравих ознак "прихованого багатства"

Відомо, що багато багатих людей ведуть скромний спосіб життя. Вони не демонструють свої високі прибутки і не прагнуть придбання дорогих брендів. Ці заможні люди виявляють своє "приховане багатство" через непомітні елементи. Вони віддають перевагу стилю "дорогого мінімалізму" і не звертають особливої уваги на розкішні аксесуари або одяг. Цей незвичайний тренд активно обговорюється у мережі та характерний для багатьох успішних людей.

Чому ж багаті люди відмовляються від чохлів для смартфонів?

Однією з причин є те, що їм подобається дизайн та зовнішній вигляд їхніх гаджетів. Чохли зазвичай купуються для захисту телефонів від пошкоджень. Однак користувачі кажуть: "Ви не зрозумієте цінність свого телефону, доки не доведеться купувати новий". Директор програми MBA "Мода і розкіш" у Нью-Йоркському університеті Томаї Сердарі вважає, що відсутність чохла для смартфона є явним показником статусу та цінностей.

Сердарі зазначає, що не використання чохла вказує на те, що людина цінує дизайн та естетику свого пристрою. "Сам собою телефон вже гарний, чому б не насолоджуватися його зовнішнім виглядом без чохла?"

Багато чохлів для смартфонів також виконують функцію гаманців, включаючи дорогі дизайнерські варіанти від відомих брендів, але багаті люди рідко носять при собі готівку. Людям, у яких є власний водій, не потрібно носити готівку із собою. Аналогічно, для тих, хто живе в розкішних будинках з прислугою, немає необхідності носити із собою ключі, тому їм не потрібно турбуватися про те, що їхній телефон подряпається в кишені.

Як ставляться до речей багаті люди?

У той же час Сердарі застерігає від того, щоб вважати, що багаті люди недбало ставляться до своїх речей через свій фінасовий стан. Насправді вони краще за інших розуміють цінність речей. "Не можна стверджувати однозначно, що всі дуже багаті так роблять. Насправді вони ті, хто дуже дбайливо ставляться до своїх речей" , - зазначає експерт.

Для тих, хто може дозволити собі все, нематеріальні цінності, такі як час та зручність, мають набагато більшу важливість, ніж вартість нового телефону. "Все зводиться до комфорту. Мінімалізм сприяє комфортному життю" , - резюмує Сердарі.

Це цікаво

x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK