Мова сайту:

Що шукають користувачі:

CексФітнесСтосункиСтильАвто

Гарні краєвиди, чиста вода, м'який пісок, селебріті, яких на цих пляжах багато гарного. Але найкраще там – безкоштовний вхід

У найкращих місцях Італії та Німеччини в рамках подорожей на травневі ти вже побував. Збирай валізи: готуємось підкорювати Іспанію.

 

1. Cala en Porter, Менорка, Балеарські острови

Читай також: Відпочинок на природі: 5 найзатишніших лісових готелів

Найчистіші води та м'які піски Ібіци та Майорки й поряд не стояли з тими, що чекають на тебе на острові Менорка. Його найкращий пляж - Cala en Porter. Локація: на південному сході острова. Пляж прихований вапняковими скелями і є усамітненою бухтою з м'яким піском і смарагдово-бірюзовою водою.

Знаходиться за 11 км від міста Алайор. Вхід – безкоштовно.

2. Playa de Ses Illetes, Форментера, Балеарські острови

Читай також: 35 пляжів, на яких хочеться лежати вічність

Зазвичай сюди припливають на поромі на день (30 хвилин від Ібіци). А даремно, бо є сенс залишитися на довше. І поганяти берегом на орендованому скутері. А ще повалятися на білому піску, подивитись на піщані дюни, темно-сірі скелі, на напівголих іспанок, елегантних італійців та топ-моделей.

На пляжі є ресторан - Juan y Andrea . Там тебе нагодують свіжими омарами, мідіями, рибним філе з оливковою олією. А якщо пощастить — поспостерігаеш за Наомі Кемпбелл і Ель Макферсон , які обідають за сусіднім столиком.

Вхід на пляж вільний.

3. Playa de Las Catedrales, Рібадео, Галісія

Читай також: Міста на воді: 5 найдешевших для туризму

Арки, гігантські печери та гроти (а там живуть баклани та чайки) – все це нагадує монументальні готичні собори. У них, до речі, можна вільно гуляти під час відливів  кілька разів на день). Загалом Playa de Las Catedrales — диво дикої природи на Атлантичному узбережжі Іспанії.

Купатися там – норм: вода завжди чиста та прозора. І вхід безкоштовний.

4. Rodas Beach, острови Сієс, Галісія

Читай також: Рай велосипедиста: 9 найкращих місць для покатушок

Пороми в це місце ходять тільки в літній період (з травня по жовтнь). Та й за раз на острів впускають не більше 2200 осіб (острів Сієс є природним парком та охороняється державою). Так що вважай себе щасливчиком, якщо таки примудрився потрапити туди.

Як тільки ступиш на сушу, мчись прямо на Rodas Beach. Це найдовший і наймальовничіший пляж архіпелагу, що з'єднує острови Монтеагудо і Фаро. В принципі, можна й зайнятися дайвінгом чи розбити наметовий табір. Але спершу потрібно отримати дозвіл адміністрації та заплатити мито.

Вхід на сам пляж безкоштовний.

5. Playa del Silencio, Кудільєро, Астурія

Читай також: Міста Європи, в яких годують найсмачніше

Хочеш відпочити від людей і помилуватися красивим пляжем на півночі Іспанії? Тобі на Playa del Silencio. Він є маленькою бухтою, оточеною скелями з рідкісними сосновими деревами. На сам пляж можна спуститися сходами.

А там на тебе чекає природа і практично відсутність людей, оскільки навіть у пік сезону (серпень-вересень) туристів на пляжі мало. Значить та можеш влаштувати романтичний пікнік або купання на заході сонця.

Локація - за 14 км від містечка Кудильєро. Вхід – безкоштовно.

Бонус: Mallorca

Мальорка (або Майорка) - один із іспанських Балеарських островів у Середземному морі. Славиться своїми:

  • морськими курортами;
  • затишними бухтами;
  • вапняковими горами;
  • а також римськими та мавританськими архітектурними пам'ятниками.

Читай також: У чорта на паличках: 7 найвіддаленіших островів на планеті

У Пальмі, столиці Мальорки, можна погуляти у тамтешніх нічних клубах. А також доторкнутися історії — відвідати королівський палац Альмудена в мавританському стилі та кафедральний собор Санта-Марія XIII століття.

Не пошкодуєш, якщо заглянеш у місто Польєнса. Він відомий своїми художніми галереями та музичним фестивалем, а село Форналуч – величезними плантаціями цитрусових.

Це цікаво

x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK