Мова сайту:

Що шукають користувачі:

CексФітнесСтосункиСтильАвто

Їхня атмосфера зачаровує і дарує задоволення від усамітнення

Для відпустки ми все частіше обираємо місця, які допоможуть не тільки усамітнитися від наших співвітчизників, а й доставити естетичне задоволення від пейзажів, що можна спостерігати з вікон, і місцевої фауни. Ось кілька таких місць, завітавши до яких, у вас виникне бажання повернутися знову.

Комфорт и роскошь с захватывающими видами на берег реки

Комфорт и роскошь с захватывающими видами на берег реки

Shinta Mani Wild

Райський куточок Південно-Східної Азії: Shinta Mani Wild, Камбоджа

Цей еко-курорт розташований у Кардамонових горах Королівства Камбоджі. З перших хвилин після прибуття він вражає. У готельному тропічному лісі можна зайнятися пішим туризмом, покататися на гірських велосипедах і каяках по місцевій річці. Кожне з 15 бунгало є крихітним палацом. Візьміть із собою на прогулянку штатного готельного натураліста і він покаже приховані від очей туристів потаємні куточки дикої природи. Особливо цікаво спостерігати за місцевими приматами - гіббонами, які, на жаль, знаходяться під загрозою зникнення. Приєднуйтесь до команди лісників, які патрулюють місцевість і борються з нелегальними лісорубами та браконьєрами, щоб допомогти їм врятувати останню по-справжньому дику Королівство.

Вартість від $2850 за три ночі

https://wild.bensleycollection.com/

Читайте також: Путешествия с мужским характером: 7 туров для искателей приключений

Отличное место среди природы и вдали от цивилизации

Отличное место среди природы и вдали от цивилизации

Nayara Tented Camp

Комфортний притулок у тропічному лісі: наметовий табір Nayara, Коста-Ріка

Так звані лісові намети цього готелю у вигляді будиночків є наметами лише за назвою. Кожен такий будинок кондиціонований, оснащений душем під відкритим небом, окремою ванною, має басейн з водою з природних гарячих джерел. Якщо захочете додати до відпочинку активності, вам запропонують зайнятися рафтингом або скелелазінням. Ті, хто любить кататись верхи, зможуть на конях піти до водоспаду. Тим, хто цікавиться місцевою фауною, організують екскурсію до прилеглого заповідника лінивців.

Вартість $720 за ніч

https://nayaratentedcamp.com/

Читайте також: Как попасть в сказку: 10 самых красивых замков с богатой историей

Палаточный мини городок среди захватывающе красивых пейзажей

Палаточный мини городок среди захватывающе красивых пейзажей

Hoanib Valley Camp

База в африканському дикому степу: табір долини Hoanib, Намібія.

Уявіть себе в оточенні піщаних дюн, зубчастих гір, кам'янистих рівнин. Hoanib Valley Camp – спільний туристичний проект місцевої громадської організації та фонду дикої природи. Це форпост у пустелі, який служить місцем для виходу на порізану ландшафтними примхами місцевість Каоколенд, допоможе вам познайомитися з далекою Африкою. Поспостерігайте за носорогами, пустельними слонами і жирафами, що знаходяться під загрозою зникнення. Табір підійде тим, хто любить усамітнитися у брезентових наметах. Він обставлений меблями, вирізьбленими місцевими теслярами.

Вдосталь насолодившись видами місцевості та спостереженнями за тваринами, ви зможете приділити час відвідування кочового племені хімба. Познайомиться з побутом і культурою африканців з багатьох поколінь, які живуть у цьому дикому степу.

Вартість від $1200 за ніч

https://naturalselection.travel/camps/hoanib-valley-camp/

Це цікаво

x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK