Євро 2020: Іспанія втрачає очки в Норвегії

29 октября 2019 | Автор: Дмитрий Сергеев

Євро 2020: Іспанія втрачає очки в Норвегії

Навряд чи, хтось ставив на такий результат, проте матч завершився всупереч очікуванням багатьох. До речі, кажучи про ставки, на ресурсi volki представлена ​​інформація про те, як новачки можуть отримати вітальний бонус від відомого букмекера, однак пам'ятайте, що грати завжди потрібно максимально обережно, оскільки, як ми бачимо, будь-який поєдинок може піти по зовсім запланованому сценарію, а значить втратити гроші простіше простого. Втім, повернемося до нашого поєдинку.

Початок матчу виявилася багато в чому передбачуваний, і iспанці, цілком очікувано, більш активно приступили до пресингу суперника, створюючи моменти буквально з перших секунд зустрічі. Проте, норвежцям теж іноді вдавалося перехоплювати ініціативу, втiм реалізація створених моментів шкутильгала у обох команд. Більш того, в середині першого тайму норвежці і зовсім взяли контроль над м'ячем, і вже іспанцям довелося надолужувати згаяне. Наступне десятихвилинне затишшя не віщувало нічого грандіозного, і аж до кінця першої половини гри команди лише обмінювалися неточними ударами по воротах один одного. А ось другий тайм почався набагато жвавіше, і вже на сорок сьомій хвилині небезпечна атака Фурії Рохи з прострілом увінчалася голом Ньігеса. Після цього знову було затишшя і аж до кінця зустрічі команди обмінювалися ударами, причому деякі з моментів були дійсно гострі. Незважаючи на те, що дана зустріч позначилася колосальним пресингом господарів на суперника, проте, аж до останньої хвилини належних результатів це не давало. Однак, буквально в останній атаці норвежців іспанські гравці сфолили на Кінгi, що і призвело до одинадцятиметрового, який сам Кінг успішно і реалізував, встановивши остаточний рахунок на табло.

Після 7 турів Іспанія все ще залишається на першому місці, а на другій сходинці розташувалися шведи. Незважаючи на суттєвий відрив між Іспанією і Швецією до гри лідерів групи все ж є питання, а саме створюється враження, що Іспанці грають надзвичайно гордовито і в ряді епізодів намагаються винайти велосипед. Схоже на те, що Морено вирішив поекспериментувати з грою своєї команди, розраховуючи на те, що норвежців вдасться обіграти будь-яким складом, що виглядає досить-таки дивно, оскільки іспанцям все ж вкрай необхідно зміцнити свою перевагу. Сама гра теж показала, що іспанці, здавалося б, навмисно віддають ініціативу супернику, чекаючи можливості для небезпечного контрвипаду. Норвегія, навпаки, постаралася максимально контролювати гру і надавати постійний пресинг на суперника, що, в кінцевому підсумку, і увінчалося заробленим одинадцятиметровим ударом під завісу зустрічі. У підсумку, в той час, як одна команда, відверто кажучи, приїхала погратися, недооцінивши силу суперника, інша доклала максимум зусиль для того, щоб заробити очки в важливому поєдинку.

У підсумку, турнірна таблиця на даний момент така. Лідирують іспанці, а слідом за ними йде Швеція. З мінімальним відривом в одне очко на третьому місці розташувалася Румунія, а на 4 позиції Норвегія. Мальта і Фарерські Острови повністю провалили відбіркову кампанію, причому останні і зовсім не набрали жодного очка.