Язык сайта:

Что ищут пользователи:

CексФитнесОтношенияСтильАвто

Сьомий тур відбіркового циклу до євро приніс сенсацію у вигляді нічиї в поєдинку між Норвегією і Іспанією. Так, матч завершився з рахунком 1-1, норвежцям вдалося зрівняти рахунок лише на останніх секундах поєдинку.

Навряд чи, хтось ставив на такий результат, проте матч завершився всупереч очікуванням багатьох. До речі, кажучи про ставки, на ресурсi volki представлена ​​інформація про те, як новачки можуть отримати вітальний бонус від відомого букмекера, однак пам'ятайте, що грати завжди потрібно максимально обережно, оскільки, як ми бачимо, будь-який поєдинок може піти по зовсім запланованому сценарію, а значить втратити гроші простіше простого. Втім, повернемося до нашого поєдинку.

Початок матчу виявилася багато в чому передбачуваний, і iспанці, цілком очікувано, більш активно приступили до пресингу суперника, створюючи моменти буквально з перших секунд зустрічі. Проте, норвежцям теж іноді вдавалося перехоплювати ініціативу, втiм реалізація створених моментів шкутильгала у обох команд. Більш того, в середині першого тайму норвежці і зовсім взяли контроль над м'ячем, і вже іспанцям довелося надолужувати згаяне. Наступне десятихвилинне затишшя не віщувало нічого грандіозного, і аж до кінця першої половини гри команди лише обмінювалися неточними ударами по воротах один одного. А ось другий тайм почався набагато жвавіше, і вже на сорок сьомій хвилині небезпечна атака Фурії Рохи з прострілом увінчалася голом Ньігеса. Після цього знову було затишшя і аж до кінця зустрічі команди обмінювалися ударами, причому деякі з моментів були дійсно гострі. Незважаючи на те, що дана зустріч позначилася колосальним пресингом господарів на суперника, проте, аж до останньої хвилини належних результатів це не давало. Однак, буквально в останній атаці норвежців іспанські гравці сфолили на Кінгi, що і призвело до одинадцятиметрового, який сам Кінг успішно і реалізував, встановивши остаточний рахунок на табло.

Після 7 турів Іспанія все ще залишається на першому місці, а на другій сходинці розташувалися шведи. Незважаючи на суттєвий відрив між Іспанією і Швецією до гри лідерів групи все ж є питання, а саме створюється враження, що Іспанці грають надзвичайно гордовито і в ряді епізодів намагаються винайти велосипед. Схоже на те, що Морено вирішив поекспериментувати з грою своєї команди, розраховуючи на те, що норвежців вдасться обіграти будь-яким складом, що виглядає досить-таки дивно, оскільки іспанцям все ж вкрай необхідно зміцнити свою перевагу. Сама гра теж показала, що іспанці, здавалося б, навмисно віддають ініціативу супернику, чекаючи можливості для небезпечного контрвипаду. Норвегія, навпаки, постаралася максимально контролювати гру і надавати постійний пресинг на суперника, що, в кінцевому підсумку, і увінчалося заробленим одинадцятиметровим ударом під завісу зустрічі. У підсумку, в той час, як одна команда, відверто кажучи, приїхала погратися, недооцінивши силу суперника, інша доклала максимум зусиль для того, щоб заробити очки в важливому поєдинку.

У підсумку, турнірна таблиця на даний момент така. Лідирують іспанці, а слідом за ними йде Швеція. З мінімальним відривом в одне очко на третьому місці розташувалася Румунія, а на 4 позиції Норвегія. Мальта і Фарерські Острови повністю провалили відбіркову кампанію, причому останні і зовсім не набрали жодного очка.

Это интересно

x
Для удобства пользования сайтом используются Cookies. Подробнее...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознакомлен(а) / OK