Мова сайту:

Що шукають користувачі:

CексФітнесСтосункиСтильАвто

Темні тони – це, безумовно, зручно та стильно. Але чому б не носити яскравий одяг і цим дадати собі більше фарб?

Замислюючись над тим, що чоловік не може носити яскравий одяг, ти робиш глобальну помилку: може, навіть він практично зобов'язаний це робити! Головні тренди цього сезону диктують нам багату палітру кольорів, нестандартні поєднання (хоча і класичні теж не втрачають актуальність) і різноманіття образів.

З давніх давен яскраві кольори в одязі повинні були показати заможність і зстатусність їх "носія". Наприклад, пурпурове вбрання точно не могло належати бідняку: у нього просто не вистачило б коштів на пофарбовані тканини, адже барвники були на вагу золота в прямому розумінні слова.

Читайте також: Дело в цвете: какой оттенок считается самым соблазнительным?

Сучасного чоловіка не може обмежити ніщо, окрім почуття стилю. Наприклад, уславлені майстри стрітстайлу – італійці – і дня не уявляють собі без елегантних яскравих піджаків, строкатих краваток чи незвично забарвлених сорочок. Їхнє вміння грамотно поєднувати відтінки в одязі стане в нагоді тобі.

Багато модних брендів, побачивши популярність соковитих фарб, намагаються включати у свої колекції рішення як у монохромі, так і в кількох відтінках. Як же їх поєднати у своєму гардеробі та не виглядати папугою?

Яркие цвета в одежде дизайнеры называют "итальянским стилем"

Яркие цвета в одежде дизайнеры называют "итальянским стилем"

pinterest.co.uk

Монохром

Сміливі експерименти з кольором підійдуть для верхнього одягу. Враховуючи наявність дрес-коду в багатьох компаніях, своїм насиченим монохромним пальто ти явно не збентежиш нікого в офісі, проте розбавиш сірість вулиць своїм прикидом, що покращує настрій. У яскраво-зеленому чи синьому тоні ти точно не загубишся у натовпі.

До речі, тут можуть бути у нагоді і двосторонні куртки - якщо один колір набрид, його завжди можна перевести в інший, просто вивернувши верхній одяг.

Яркой может быть даже верхняя одежда

Яркой может быть даже верхняя одежда

pinterest.co.uk

Два кольори

Восени особливо актуальні жовті та гірчичні тони. І якщо ти думаєш, що жовті штани будуть виглядати екзотично, додай до них сірий або коричневий джемпер. Він миттю розбавить яскравий образ і додасть серйозності.

До такого поєднання варто підібрати шарф у схожому кольорі, але іншого відтінку. Також вдало виглядають нехитрі принти на джемпері.

Однак, якщо ти обрав таке яскраве поєднання, верхній одяг не повинен бути надто насиченим кольором.

Три кольори

Читайте також: Какой цвет самый расслабляющий

Головна фішка у комбінуванні трьох кольорів – не намагатися в одному образі поєднувати яскраві неонові. Вдаліше виглядатимуть природні, трохи приглушені відтінки жовтого, смарагдово-зеленого і чогось нейтрального (наприклад, бежевого).

Таким чином і досягається баланс між яскравістю та стриманістю, а образ підійде не тільки для прогулянок, а й на роботу з не надто суворим дрес-кодом.

Важно, чтобы цвета хорошо сочетались между собой

Важно, чтобы цвета хорошо сочетались между собой

pinterest.co.uk

Чотири кольори та більше

Таке різномаїття фарб можуть поєднувати лише одиниці. По суті, це вже не образ, а витвір мистецтва в стилі авангардизму та абстракціонізму.

Але якщо ти відчуваєш у собі сили поєднувати однотонний яскравий светр з яскравими брюками, підбери і відповідні аксесуари. Рюкзак в нестандартному забарвленні і шкарпетки в помітний візерунок вдало доповнять образ.

Ну а якщо ти задумався над тим, як обрати яскравий костюм, почитай ось ці матеріали:

Це цікаво

x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK