Мова сайту:

Що шукають користувачі:

CексФітнесСтосункиСтильАвто

Лібідо, або сексуальне бажання, відіграє важливу роль в якості життя та стосунків. Однак багато хто стикається з ситуаціями, коли їх лібідо падає. У таких випадках виникає питання: як його можна підвищити?

Першим кроком, який потрібно зробити чоловікові, це розібратися з факторами, що впливають на лібідо. Стрес, втома, депресія, неправильне харчування, нестача сну, а також деякі медичні проблеми можуть знижувати сексуальне бажання. Отже, важливо звернути увагу на спосіб життя та здоров'я.

Правильне харчування також відіграє важливу роль. Потрібно збалансовано харчуватися, ввести у свій раціон фрукти, овочі, горіхи, морепродукти та зернові. Вони сприяють підтримці енергії та здоров'я загалом, що може позитивно позначитися на лібідо.

Салат Ромен

Читайте також: Корисні продукти, які зміцнять імунітет навесні

Вітамін А – ваш гарант міцної ерекції. У Ромені його - хоч греблю гати. Всього 55 г продукту - це 82% денної норми. Так що не соромтеся нарізати листочки рослини в улюблені салати, або жувати в чистому вигляді. І пам'ятайте: тривала відсутність вітаміну А може атрофувати тестикули.

Кавун

Це багате джерело цитруліну - речовини, що розширює судини та покращує кровообіг як у статевому органі, так і у всьому організмі. Денна норма - одна велика часточка.

Unsplash

Цибуля-шалот

Є проблеми з передчасною еякуляцією? Британський журнал Urology знає рішення: їжте щодня 50 г шалоту. У ньому міститься 21 міліграм магнію, що відстрочує ваш фініш у сексі.

Паста з цільнозернового борошна

Читайте також: Корисно для серця та імунітету: навіщо включати у свій раціон горіхи?

Дефіцит марганцю зробить вас млявим у ліжку. Що потрібно: їсти пасту з цільнозернового борошна, в якій міститься 96% добової норми речовини. А вчені кажуть, що достатньо буде 140 грамів.

Шоколад

Німецькі вчені заявляють: "У шоколаді є флаван-3-оли (катехіни), що покращують кровообіг і підвищують лібідо. Вибирайте продукти, в яких не менше 70% какао".

Але не захоплюйтесь. Норма – 5 грамів на день.

Unsplash

Кайенський перець

Читайте також: 7 гострих сортів перцю, які перевірять твій шлунок на міцність

"Міцна ерекція, сильна еякуляція та часті оргазми" - ось що потрібно писати на пакетиках із червоним меленим перцем. Продукт розширює судини, покращує кровообіг та знає, як підвищити лібідо.

Житній хліб

Без цинку отримати тестостерон проблематично. Однак цей елемент не завжди засвоюється в організмі. Допомагає йому фолієва кислота, якої у житньому хлібі – достатньо. Денна норма – 60 грамів.

Unsplash

Селера

У цій траві повно андростенону – феромону, який змушує протилежну стать звертати на вас увагу. Тому щодня їжте 6 стеблинок рослини, і результат не забариться.

Батат

Читайте також: Що буде, якщо щодня вживати оливкову олію?

Тяжкі метали у вашому організмі блокують роботу норадреналіну - гормону, що стимулює лібідо. Позбутися "шкідників" можна спеціальними антиоксидантами, що входять до складу солодкої картоплі.

Морепродукти

Омари, креветки, устриці та інші морепродукти багаті на цинк, який допомагає регулювати рівень тестостерону, що в свою чергу може покращити лібідо.

Це цікаво

x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK