Мова сайту:

Що шукають користувачі:

CексФітнесСтосункиСтильАвто

Всі ми знаємо про потребу харчуватися правильно. Але як знайти на це час, живучи в шаленому графіку? А його не треба шукати. Потрібно вміти готувати швидко. І сьогодні цьому навчимо.

Сьогодні поговоримо про те, як приготувати ситну вечерю лише за кілька хвилин. Так що зберігайте рецепти та поспішайте готувати!

Омлет із моцарелою

  • Час приготування : 10 хвилин

Інгредієнти

  • 350 г стиглих помідорів різного кольору
  • 2 ложки оливкової олії
  • червоний винний оцет, сіль, чорний мелений перець - за смаком
  • 15 г свіжого базиліка
  • ½-1 свіжого червоного перцю чилі
  • 100 г моцарелли
  • 4 великі курячі яйця

Читайте також: Пісний суп із червоної сочевиці: корисний рецепт для тих, хто займається фітнесом

Приготування

  1. Наріжте помідори кружальцями, заправте їх столовою ложкою оливкової олії, червоним винним оцтом, сіллю і перцем.
  2. Більшу частину листя базиліка розітріть із щіпкою солі до стану кашки і змішайте з 1 столовою ложкою оливкової олії. Потім дрібно наріжте перець чилі та моцарелу.
  3. Розігрійте у великій сковороді ½ столової ложки оливкової олії. Збийте та влийте яйця, помішуйте їх, але не доводьте до готовності. Викладіть сир у центр сковороди, збризкайте все сумішшю олії та базиліку. Дайте страві трохи охолонути.
  4. За хвилину акуратно складіть омлет навпіл і розмістіть на помідорах. Розріжте його по центру, розкривши моцареллу. Додайте перець чилі і прикрасьте блюдо листям базиліка, що залишилося.

Омлет – смачна, ситна, а головне – швидка їжа. Так що завжди майте під рукою яйця

Омлет – смачна, ситна, а головне – швидка їжа. Так що завжди майте під рукою яйця

pinterest.com

Читайте також: Рецепт смачного курячого філе у медово-гірчичному маринаді

Смажена скумбрія з томатним міксом та кіноа

  • Час приготування : 15 хвилин

Інгредієнти

  • 300 г кіноа
  • сіль за смаком
  • ½ лимона
  • 4 потрошені скумбрії
  • чорний мелений перець - за смаком
  • 1 чайна ложка меленого коріандру
  • 3 столові ложки оливкової олії
  • 2 гілочки свіжого розмарину
  • 2 зубчики часнику
  • 800 г помідорів різних кольорів
  • 1 свіжий червоний перець чилі
  • 1 столова ложка бальзамічного оцту
  • 2 столові ложки знежиреного йогурту
  • 2 чайні ложки (з гіркою) тертого хрону
  • пара гілочок свіжого базиліка

Приготування

  1. Закип'ятіть 2 склянки води і киньте в неї кіноа. Додайте щіпку солі та половинку лимона, накрийте кришкою. Варіть до готовності, іноді помішуючи.
  2. Зробіть на кожній скумбрії поперечні надрізи з двох сторін, залишаючи до кістки приблизно 2 см. Натріть сіллю, чорним перцем та меленим коріандром.
  3. Потім покладіть тушки у велику сковороду з 1 столовою ложкою нагрітого на середньому вогні оливкової олії. Посипте рибу розмарином і подрібненими зубчиками часнику і обсмажуйте з обох боків до появи золотистої скоринки.
  4. Наріжте помідори і викладіть їх на широке блюдо. Зверху киньте порізаний перець чилі. Готове кіно відіжміть і додайте в центр. Заправте двома столовими ложками оливкової олії та однією столовою ложкою бальзамічного оцту. Посоліть і поперчіть до смаку.
  5. Смажену скумбрію розмістіть зверху на салаті.
  6. Змішайте йогурт і хрін і полийте цим соусом рибу. Прикрасьте блюдо листям базиліка.

Риба – must have вашого раціону: у ній багато мінералів та корисних речовин

Риба – must have вашого раціону: у ній багато мінералів та корисних речовин

pinterest.com

Читайте також: Чим перекусити перед тренуванням

Томатний чизбургер

  • Час приготування : 20 хвилин

Інгредієнти

  • 1 столова ложка оливкової олії
  • 1 середня цибулина
  • 2 зубчики часнику
  • 450 г яловичого фаршу
  • 1 столова ложка кетчупу
  • 1 столова ложка гірчиці
  • сіль, чорний мелений перець - за смаком
  • 4 свіжих помідора
  • ⅔ склянки тертого чеддера
  • пучок салату-латуку
  • 4 скибочки маринованого огірка
  • насіння кунжуту

Приготування

  1. На середньому вогні розігрійте олію, обсмажте на ній цибулю до м'якості. Викладіть у сковороду рубаний часник та яловичий фарш. Дайте м'ясу підрум'янитися і злийте жир. Додайте кетчуп, гірчицю, сіль та перець.
  2. Покладіть помідори попкою вниз. Розділіть кожен на 6 клинів, не розрізаючи плід повністю. Обережно розправте часточки і начиніть серцевину м'ясною сумішшю. Зверху киньте сир та подрібнений салат.
  3. Прикрасьте скибочками маринованого огірка та кунжутом.

Не вдасться розрізати помідор на клини - рубайте його навпіл і фаршуйте, як звичайний бургер

Не вдасться розрізати помідор на клини - рубайте його навпіл і фаршуйте, як звичайний бургер

pinterest.com

Це цікаво

x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK