Мова сайту:

Що шукають користувачі:

CексФітнесСтосункиСтильАвто

Феноменальна гра Малека в «Богемній рапсодії» вразила багатьох, як і схожість із Фредді Меркьюрі. 12 травня в актора день народження, тому є привід зрозуміти, якими принципами він керується в реальному житті

Американський актор єгипетського походження почав зніматися в серіалах з 23 років (чого не сказати про цього актора ). Досить пізно як для Голлівуду. Проте, вже у 24 роки Рамі Малек зіграв роль, яка принесла йому популярність - у сімейному ситкомі «Війна в домі» (2005 - 2007) Рамі втілив образ одного з головних героїв - підлітка нетрадиційної орієнтації, що доставляє проблеми своїм батькам.

Читайте також: Вышел новый трейлер фильма "Богемская рапсодия" о группе Queen

Одночасно зі зйомками в ситкомі Рамі Малек отримав роль у великобюджетній комедії голлівудської Шона Леві «Ніч у музеї» (2006), де переконливо відтворив образ фараона Акменра (у другій частині фільму - також). У 2010 році прийшли серйозні ролі - капрала Меріелла Шелтона в телесеріалі «Тихий океан», знятим за мотивами мемуарів морських піхотинців США.

Але справжнім досягненням Рамі (як і багато хто) вважає роль легендарного фронтмена групи Queen Фредді Мерк'юрі у стрічці «Богемна рапсодія».

Про ролі та «Богемну рапсодію»

Фільм «Богемна рапсодія» актор вважає справжнім подарунком долі, адже до цього його бачили лише у серіалі «Містер Робот»: там Малек грав психічно нестабільного програміста, який навіть важко розмовляв. Тим не менш, проби він пройшов, а музиканти Queen Брайан Мей та Роджер Тейлор його підтримали.

Читайте також: Дэвиду Бекхэму - 45: правила жизни великого футболиста

«У перший день ми знімали сцену виступу на Live Aid . Уявляєте, отак, з місця в кар'єр. Я не міг облажатись, інакше мене відправили б додому, а зйомки згорнули. Довелося жорстко напружитись. Коли мене викликали другого знімального дня, я зрозумів: тест пройдено».

Роль Фредди Меркьюри оказалась для Малека судьбоносной

Роль Фредди Меркьюри оказалась для Малека судьбоносной

Pinterest

Спочатку актору здавалося, що зіграти Меркьюрі - завдання нездійсненне. А потім воно ще й ускладнилося: довелося навчитися грати на фортепіано та ще й лежачи на підлозі. Тим не менш, Малек, обожнюючи цікаві модні образи, з нетерпінням чекав на черговий знімальний день, грим, зачіски і навіть вставні зуби, які згодом зберіг і відлив у золоті. Він настільки поринув у роль, що намагався вести себе як Фредді, забуваючи про власну особистість.

Про сім'ю

За словами актора, він завжди почував себе «трохи іншим» - у тому числі і через його національність. Тим не менш, у багатьох інтерв'ю Малек часто говорить про те, що відчуває зв'язок із батьківщиною своїх предків і дуже пишається своїм походженням. Про його родинні зв'язки та особисте життя мало що відомо - актор намагається тримати це в секреті. Навіть у Instagram у нього лише три знімки, та 3 000 000 підписників.

Для Рамі важливо відчувати себе тут і зараз: "Останній раз я відчував це в резервації диких тварин в Африці. Бачиш усіх цих жирафів, слонів і наче потрапляєш в інший світ».

Маловідомий факт: Рамі Малека має брата-близнюка Семі, молодшого на 4 хвилини, а також старшу сестру, але вони ніяк не пов'язані з кінематографом.

Про стиль

Рамі Малека вважають іконою стилю смарт-кежуал. Ще кілька років тому на нього орієнтувалися глянцеві журнали та модні видання, а сьогодні лише за ним значиться неймовірне досягнення – правильно поєднувати сорочки, бомбери та штани. Навіть уславлений модник Тімоті Шаламе іноді промахується, чого не буває з Малеком (метелик на «Оскарі» - швидше забавний збіг).

Про славу

Читайте також: «Играть — все равно что ходить по канату»: правила жизни Аль Пачино

Малек дуже простий у спілкуванні, і щоразу відверто дивується, коли бачить своє ім'я у списку номінантів на премії. Одного разу, побачивши білборд зі своїм зображенням, він ледь не врізався в машину, що їде попереду, усвідомивши рівень своєї слави: «Я зрозумів, що нарешті досяг чогось. Але не забувайте: я народився в Лос-Анджелесі, де білборди змінюються кожні два тижні. Вся індустрія як двері, що обертаються: ось ти увійшов, а ось – уже вийшов».

Рами Малек получил «Оскар» за главную роль в «Богемной рапсодии»

Рами Малек получил «Оскар» за главную роль в «Богемной рапсодии»

Pinterest

Славу та нагороди він сприймає спокійно, більше цінуючи людські стосунки. Наприклад, після «Богемної рапсодії» йому до душі не «Оскар» (про найкрасивіших і найсексуальніших дівчат церемонії читай тут ) із «Золотим глобусом» (про стиляг цього івента - ось тут ), а те, що після зйомок він знайшов нових друзів - Брайана Мея та Роджера Тейлора з Queen. До речі, там же, на зйомках, він познайомився і з нинішньою пасією - Люсі Бойнтон.

Одна фраза характеризує все ставлення Рамі Малека до його життя: "Поняття не маю, наскільки я крутий, - я про такі речі не думаю"

Це цікаво

x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK