Мова сайту:

Що шукають користувачі:

CексФітнесСтосункиСтильАвто

Знаменитому актору нещодавно виповнилося 83 і він все ще готовий грати та захоплювати

Джека Ніколсона абсолютно всі знають по ролі Джокера, який протистоїть Бетмену (і не цього Джокера ), і письменника Джека Торранса, а за сумісництвом - наглядача готелю "Оверлук" із культового "Сяйво". Однак ролей у нього було безліч, всі чудові та цікаві, з неоднозначними персонажами.

Актор настільки майстерно їх зображує, що йому віриш з півслова. Навіть Американська кіноакадемія йому вірить - Ніколсон 12 разів був номінований на "Оскар" та отримав його тричі.

Читайте також: «У меня не жизнь, а сон сумасшедшего»: правила жизни Джима Керри

Навіть історія народження актора неоднозначна – його виховували бабуся та дідусь, яких він вважав батьками. За фактом його матір'ю була його «сестра». Ну а перші акторські навички виявилися ще у школі – він зіграв у шкільній постановці, виконавши джазову пісню.

За недюжинные таланты Николсон не раз был номинирован на "Оскар"

За недюжинные таланты Николсон не раз был номинирован на "Оскар"

Pinterest

Про кар'єру та ролі

Читайте також: «На сцене не расслабишься»‎: правила жизни Дэниела Рэдклиффа

Грати професійно – складно. «Ти приходиш у монтажну студію, дивишся на результати своїх зусиль і розумієш: як би тебе не хвалили, половина всього, що ти робиш – відверта дичина», – каже Джек. А от із жінками-режисерами Ніколсон працювати обожнює, адже вони роблять актора привабливим, а камера просто знімає те, що перед нею знаходиться.

Своєю роллю Джокера Ніколсон був відверто задоволений, вважаючи його справжнім витвором мистецтва у стилі поп-арту.

Роль Джокера Николсон считает одной из лучших

Роль Джокера Николсон считает одной из лучших

Pinterest

Ніколсон все менше надає значення створенню образів. «Усі ці накульгування і шепелявості, манера говорити... мені не хочеться з ними возитися. До будь-якої ролі я підходжу автобіографічно».

Якось Джек навіть припустив, чому його не включають до списку акторів-прихильників методу Станіславського: «Мені досі вдається їх дурити! Я вважаю це за досягнення. Тому що, на мою думку, в акторському світі немає майже нікого, хто краще розумів би метод Станіславського і більше керувався ним у роботі, ніж я. Дивно, що ніхто цього не помічає. Напевно, це тому, що реальність та уявлення про неї часто розходяться».

Ну а головним питанням, яке собі має поставити актор, - куди він попрямував, якби не був обмежений рамками епізоду?

Про сім'ю та жінок

Читайте також: "Я хиппи": правила жизни оскароносного Хоакина Феникса

Ніколсон вважає, що в житті є лише дві людини, яким треба брехати - поліцейський та власна дівчина. Чоловіки домінують завдяки фізичній силі і здатні на співчуття там, де жінка цього не виявить. До речі, жінки досить жорстокі – їхній вирок оскарженню не підлягає.

Довгий час Ніколсон боявся залишитися один, боявся з'їхати з глузду. Але зараз йому подобається бути одному, адже самота – велика розкіш.

Актор вважає, що діти надають життю наповненості, яке без них неможливе. А всі акценти варто робити на позитивному.

«Сияние». Еще один фильм, сделавший Джека Николсона легендой

«Сияние». Еще один фильм, сделавший Джека Николсона легендой

Pinterest

Про життя

Читайте також: "Ціню будь-яку чесність": правила життя Меттью Макконахі

По життю треба жити із задоволенням – вважає Джек. Проте, він вважає, що не такий вже крутий. Поради він ненавидить: усі, окрім своїх. Але й давати поради він не любить – люди їх рідко слухають.

Взагалі, актор обожнює розмови, навіть готовий змінити свою думку, якщо його грамотно переконають, адже Ніколсону подобається слухати інших.

Відпочивати, вважає Джек, теж потрібно правильно: не поєднувати це з якимись додатковими цінностями: «Якщо ви граєте в гольф, щоб домовитися про кредит, це вже не гольф, чи не так?».

Ніколсон зізнається, що навчився життя, граючи на пляжі в азартні ігри. Всім же загальноприйнятим переконанням актор чинить опір, адже його релігія - бути безпосереднім, жити в теперішньому.

Не забудь поповнити скарбничку знань та досвіду правилами життя Емми Вотсон і Джекі Чана. Хай щастить!

Це цікаво

x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK