Мова сайту:

Що шукають користувачі:

CексФітнесСтосункиСтильАвто

Про нього точно не скажеш, що він актор однієї ролі – трансформуватись під кожного нового персонажа Меттью Макконахі вміє як ніхто.

Меттью Девід МакКонахі - корінний американець із Техасу, що походить із сім'ї нафтовиків. Меттью, як і його батько з дитинства мріяв бути крутим футболістом (наприклад, як цей товариш ), а потім, подорослішавши і обміркувавши все, вирішив стати юристом. Що з того вийшло? Відмінний актор, який здатний на екрані втілити будь-кого - від гангстера до хворого на СНІД.

Про роботу

Макконахи живе своєю роботою. Але так було не завжди, адже він встиг змінити 11 професій: працював у порту, банківським клерком, теслярем, а ще фасував на фермі горох.

Перед тим, як вступити до Техаського університету, Меттью на рік виїхав до Австралії і влаштувався там асистентом адвоката, оскільки й сам збирався стати адвокатом. "Мені сподобалися ця країна і ця пустеля, а ще я навчився в австралійців особливого вміння: не дозволяти іншим забивати тобі голову всякою фігнею".

Читайте також: «На сцене не расслабишься»‎: правила жизни Дэниела Рэдклиффа

Але адвокатом він не став - швидко прийшло розуміння, що більшість виправданих підзахисних винні, і юристи про це знають: "Найкраще   на світі я пам'ятаю ту 15-секундну паузу, коли зателефонував батькам, які щойно сплатили мою адвокатську освіту, і сказав: "Мати, батьку, я хочу все поміняти. Я йду до кіношколи".

Вже будучи актором, Макконахі рідко сумнівався у виборі ролей. Він вважає, що будь-яка роль – серйозна, і готуватися треба до неї так само. Про те, щоб залишити великий екран заради серіалу, наприклад, він думав рівно хвилину, а в результаті роль стала знаковою – це ми про "Справжній детектив".

При цьому нагород та премій актор не любить, але вважає, що це чесно – оцінювати мистецтво. Інакше воно просто не матиме жодного значення.

Все семейство Макконахи на открытии звёзды на Аллее славы

Все семейство Макконахи на открытии звёзды на Аллее славы

Pinterest

Про ролі

Макконахі вважає, що його життя змінив Джоел Шумахер, запросивши до трилера "Час вбивати". Потім були романтичні комедії, а потім більш серйозні ролі. І актор не вважає їх поганими просто етапом кар'єри.

В одному з інтерв'ю Меттью зізнався, що сумує за роллю в "Справжньому детективі". Що цікаво, він любить дивитися та переглядати цей серіал із дружиною та щоразу сприймати його по-новому.

Читайте також: "Я ніколи ні про що не шкодую": правила життя Брюса Вілліса

Одним із найуспішніших його фільмів (та, напевно, й складних) вважається "Даласький клуб покупців". Для ролі Меттью сильно схуд і до себе звертався "проклята рептилія". Тим не менш, фільм справді вдався, навіть незважаючи на скептичні настрої інвесторів та продюсерів.

Секрет гарної гри Макконахи полягає в тому, що він намагається сприймати кожен фільм як останній. Так все виходить набагато крутіше.

Про життя

Головним своїм правилом Меттью вважає вміння не бути надмірним. Він завжди прагне досконалості, а також цінує чесність, у будь-якому її прояві.

Відносини із самим собою, вважає актор, вибудувати найскладніше. А що до самоаналізу, то чомусь люди завжди налаштовані більше уваги приділяти своїм поразкам, ніж успіхам.

Про сім'ю та дітей

Меттью має велику родину, яку дуже цінує. Йому подобається бути батьком, гуляти з дітьми, слухати їхні нескінченні питання.

У цьому Макконахи бачить особливу філософію, адже сім'я - це те, що поєднує людей із різними інтересами, а діти змушують замислитись над головним. Навіть коли запитують: "Тату, чому в тебе шия, як у жирафа?".

Про віру

Макконахи та його дружина, латиноамериканська модель Камілла Алвес – дуже глибоко віруючі люди. Вони намагаються не пропускати церковні служби і цього привчають дітей.

Як каже сам актор, він щонеділі проводить інвентаризацію того, що з ним сталося за тиждень. Його переконання, що прожити життя не згрішивши, - це як станцювати під дощем, не намочившись.

Мэттью Макконахи и Камила Алвес. Глубоко верующие люди

Мэттью Макконахи и Камила Алвес. Глубоко верующие люди

pinterest.com

Про захоплення та подорожі

Читайте також: Модель успеха: правила жизни и продвижения бренда Эмили Ратаковски

Макконахі вважає, що наявність сім'ї не обмежує у захопленнях та подорожах, навпаки: він любить вирушати у далекі країни з дітьми. А ще Меттью називає себе кухарем-утилізатором, оскільки іноді любить вийняти з холодильника абсолютно все та приготувати якусь дуже смачну суміш.

Зі спорту він віддає перевагу гольфу і серфінгу - це по-справжньому круто і захоплююче.

Актор переконаний, що у світі мало однозначно правильних речей, але одна з них – не смітити та не забруднювати довкілля.

PS

Меттью - не єдиний актор, чиїх правил життя є сенс дотримуватися. Не менш розумні і мудрі Джекі Чан з його правилами життя та Хоакін Фенікс зі своїм життєвим поглядом.

Це цікаво

x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK