Язык сайта:

Что ищут пользователи:

CексФитнесОтношенияСтильАвто

5 локацій, 5 карт, сотні байкерів, 500 літрів пального, тисяча міцних коктейлів та один головний приз. Так відсвяткували байкерські клуби цьогорічне закінчення мото-сезону.

В суботу 5 жовтня в Києві пройшов традиційний HOG RALLY та POKER RUN, який зібрав сотні байкерів з різних країн світу. Це новий формат проведення закриття сезону який ініціював клуб власників мотоциклів Harley-Davidson HOG Kyiv Chapter Ukraine.

Формат проведення заходу можна назвати гучним і дуже азартним квестом у форматі гри в покер і проїздом великої байкерської колони вулицями Києва. За правилами POKER RUN байкери мали зібрати 5 карт на 5 різних локаціях міста Київ та за його межами. Власник найсильнішої комбінації отримав головний приз від офіційного дилера — Harley-Davidson Kyiv.

Потужний гуркіт моторів змусив усіх жителів міста хоча б на хвилину забути про свої справи та з завмиранням серця згадати про свої божевільні мрії. Адже колона прямувала найбільшими вулицями міста та проїхала понад 100 км за кілька годин.

Ввечері на учасників заїзду чекала справжня байкерська вечірка — WILD BIKER PARTY — у столичному закладі Beer House, де гостей пригощали міцними та оригінальними коктейлями від міжнародного бренду Nemiroff та крафтовими м’ясними стравами від закладу. Байкери святкували під драйвові треки Furman band та братів із закриттям сезону.

Переможцем POKER RUN став найфартовіший із байкерів, якому вдалося зібрати каре валетів (4 валети з отриманих 5 карт). Він отримав головний приз — 20 000 грн. Також призами від партнера Національної мережі БРСМ-Нафта були відзначені ще п’ятеро учасників, двоє з яких зібрали комбінацію «ФЛЕШ» та дівчина, яка зібрала найсильнішу комбінацію у покері «Флеш рояль». Кожному з переможців представник БРСМ-Нафта подарував сертифікат на 100 літрів пального.

Справжньою несподіванкою для усіх стало те, що всі переможці відмовились від своїх виграшів та передали цінні дарунки на потреби української армії.

Это интересно

x
Для удобства пользования сайтом используются Cookies. Подробнее...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознакомлен(а) / OK