Мова сайту:

Що шукають користувачі:

CексФітнесСтосункиСтильАвто

Ти можеш витратити всю зарплату - купити новий суперкрутий одеколон. Але ти так і не зможеш класно пахнути, якщо не дізнаєшся, як і куди його наносити

Коли ти вже начитався про парфуми, которі доведуть до ліжка з жінками , покращать життя і коштують дешево, але пахнуть дорого , дізнайся, як правильно їх наносити.

 

1. Зап'ястя

Читай також: З душком: як підбирати собі парфум

Нанеси парфум на зап'ястя, а потім швидко помаж ними шию - пахнеш довго, а якщо одеколон "норм" - то ще й приємно. Одні кажуть, це тому, що зап'ястя та шия – “теплі зони”: там постійно пульсує кров, від чого шкіра у цих областях змушує аромат пахнути годинами. Інші кажуть, що це єдині неприкриті частини тіла, і аромату, нанесеним на них, легше поширюватися. Як би не було, причин не довіряти першим та другим у нас немає.

2. Не бризкай на одяг

Читай також: Чоловічі аромати на всі випадки життя

По-перше, так олії не зможуть повноцінно контактувати з твоєю теплою шкірою та пахнути весь день. По-друге, парфум на одязі може залишити плями.

3. Не бійся повторного дубля

Читай також: Вибери парфуми: ТОП-6 порад для мужика

Навіть аромат дорогих одеколонів протягом дня може слабшати. Хитри: пшикайся повторно. Але роби це у вбиральні, а не в робочому кабінеті. По-перше, етикет, по-друге, нехай ламають голову, як тобі вдається весь день так приємно пахнути.

4. Без фанатизму

Читай також: Пахни правильно: аромати для активного хлопця

Згодом ти звикнеш до своїх парфумів і в тебе виникне бажання наносити їх ще більше та частіше. Проте, не варто: вони так само активно, багато і довго пахнуть. Так що не трави колег своїми пахощами, застосовуй ту ж схему, якою завжди користувався.

Це цікаво

x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK