Мова сайту:

Що шукають користувачі:

CексФітнесСтосункиСтильАвто

Як тобі подобаються дивчата в гарній білизні, так і жінкам подобаються чоловіки у правильних трусах. Правильні труси? Це які? Подробиці читай далі

Що б ти не носив, знай: далеко не всі труси корисні для здоров'я. І тим більше не всі вони подобаються слабкій статі.

Інформація для тебе

Було проведено опитування, внаслідок якого встановили:

  • 40% чоловіків віддають перевагу "боксеркам";
  • 35% - плавкам;
  • 22% - сімейним трусам;
  • 4% - стрінгам та танга.

Труси — річ складна: мають кілька видів, а ще мільйон кольорів. Тож давай про все по порядку.

Колір чоловічих трусів

Читай також: Яку білизну корисно носити чоловікам?

Давай одразу про погане. Тобто про білий колір. Як тільки жінки бачать мужика в білих трусах, вони відразу думають: він точно схиблений на своїй красі, страшно чистоплотний, і взагалі, напевно, педант. Ну, його. Хоча, візьми до уваги: білий колір візуально збільшує розмір статевого органу в трусах.

Часто зустрічаються товариші на трусах з безглуздими написами і малюнками. Тобі носити такі не можна — вони вказують на те, що ти ще хлопчисько. Чоловічі труси у жінки мають викликати інтерес і бажання, а не сміх.

Увага, порада: носи білизну спокійних кольорів та відтінків. Саме таке найбільше подобається слабкій статі.

Форма білизни

Лідер, що б'є всіх конкурентів у пах — боксерки та труси у формі шортів. Вони свідчать про хороший смак, турботу про здоров'я, та адекватний інтерес до сексу. Ще така білизна підкреслює всю красу фігури, нормально виглядає на більшості мужиків.

Види чоловічих трусів

Без трусів

Товариша без білизни жінка сприймає як чоловіка, що любить екстрим і нові почуття. З таким чогось постійного та певного чекати — невдячна справа. Це чоловіки-шукачі та експериментатори.

Читай також: Як завоювати дівчину: 25 хитрих порад

З гігієнічної точки зору, відсутність трусів не є добре. Міняти нижню білизну щодня простіше, ніж прати штани та джинси. Але іноді немає нічого приємнішого, ніж "забути" про цей елемент гардеробу. Бо це дає свободу, протест нормам, виклик стереотипам і деяку частку божевілля.

Сімейки

Це класика для чоловіків зі стажем. Дуже подобалася нашим батькам та дідам. І не просто так. Сімейні труси корисні для здоров'я: не заважають вентиляції, терморегуляції та кровообігу в районі статевого органу.

Стрінги

Читай також: Умов її правильно: як вразити дівчину однією мовою

Для сміливих, відвертих, епатажних. На таке зголошуються лише впевнені у собі та своїй сексуальності чоловіки.

Медики та вчені не люблять стрінги. Кажуть, що постійно їх носити не дуже корисно. Найкращий варіант — радувати ними (і ще чимось) кохану в ліжку.

Боксерки

Як вже казали, це найпоширеніший варіант. Зазвичай їх носять впевнені у собі. Власники такої спідньої білизни врівноважені, зрілі та готові до серйозних стосунків.

Це цікаво

x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK